Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ovaj svijet ide???? Lik je toliko nekulturan, toliko nepismen, zivotno neobrazovan i pika napuhanu loptu i zaradjuje milione i milione. Isti taj toliko zaradjuje vise nego100-tinu doktora koji spasavaju zivote ljudi. To je taj kapitalizam degenerisanih mjerila vrijednosti. I onda se nadje ovaj retard koji se jos hvali svojom retadiranoscu a svijet ko napaljena mlada mu se divi. Sjajno!
@saim_adka svaka čast na izrečenome. To je prava istina
Lik je je stvorio kult licnosti oko sebe. da pika napuhanu loptu i gledaju ga milioni ljudi. i svaka cast svim doktorima ali jednostavno on uzima dio svog kolaca iz te popularnost. nije on ni nepismen ni glup vec je lik izvukao najvise sto je mogao i dio toga je ta njegova bahtost. a nije do kapitalizma, kroz historiju i u svim postojecim sistemima su postojali popularni sportovi ili ako hoces zanimanja gdje su ljudi zaradjivali dok drugi kao ti koji nemaju pojma od toga im zavidili.
Rinaldo stari . zidane i ibro tri najbolja igraca svijeta
Eh saveze, saveze, nikad boljeg igrača koji je porijeklom iz Bosne nećemo imati! Zamislite samo napad Džeko - Ibrahimović :D
@zavrzlama vjeruj mi da ne bi bilo tako. Džeko bi se trgnuo, trudio 1000 puta više, sad nema konkurenciju u napadu u reprezentaciji tako da zna da će uvijek igrati