Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvala jos jednom nasem divnom selektoru koji je rekao IMAMO MI TAKVIH IBRAHIMOVICA KOLIKO HOCETE... PA ZBOG TOGA OVAJ MOMAK NE IGRA ZA SVOJU BOSNU! DA BOG DA CRKO
kralju naš bolji si od mesija i ronalda ko j.. te napuhane pi.... ibra kralj
mamu ti prodanu!
meni upade kako je imao plavo-žutu kombinaciju dresa (i čarapa).. kako god, bosanac je to :)))))
ne znam je li ružniji likom ili karakterom
sto se tice skarica vranjes je tiiiito
@ 2komentara - Zlatanovog oca su prvo od.jebavali kad je zvao Ušanović i Pušina, kasnije mu tražili silne novce da ga samo probaju. Onda se s mamom savjetovao i ona mu rekla da igra za Švede kad su ovi takvi. Puši k.u.rac fukaro jedna balava
kakav messi, ibra je bolji .. ovaj zadnji go je čudesan stvarno :) al nema mi ništa gore kad žensko priča o fudbalu :S idi bona heklaj. mrš!
Nikad niti si bio niti ćeš biti ni blizu Mesija. Eto ti veličine, čim se sam porediš sa nji, a on tebe nikada nije spomenuo. Nisi mu vrijedan pažnje, seljanče iskompleksirano.
Ovo nije ni messi ni Ronaldo ovo je novi Cantona koji je bio bolji od oba ova metrseksualca ako se iko sjeca od vas balavaca te igracine, isti temperament, ponasanje identican lik.
Zlatan je Dzeko za Messi-a :)
bola jado jadni koga interesje bosna? osim onih jadnika koji zive u njoj a koje ovi sto su na vlasti izrabljuju ko crnce u 17 vijeku
Ne znam šta više izvještavate o ovom Ibrahimoviću. On se izjasnio da ga BiH ne interesuje, pa se i mi trebamo izjasniti da nas ni on ne interesuje.
premamisljenju eminentnih strucnjaka radi se o igracu svjetske klase a u evropskim okvirima mozda o ponajboljem igracu, mogo bi dzeko ic kod njega na casove fudbalske tehnike a on kod dzeke na casove bontona, velkagreska sto se nasi nisu potrudili da ga dovedu u reprezentaciju sjecam se nekih komentara tadasnjih fudbalskih strucnjaka nasih da je onsvedjanin da ne zna dobro nas jezik da tek treba da se dokaze... tako nam i treba...
Sto ne mogu ovih shupackih komentara, ruzan, vakav, nakav, bosnjo, rvat, sved, cigo... Kako ste samo plitki, tepsija je za vas tihi okean. Dva najbolja gola sto sam vidio zadnjih 15 godina su Ibrina. Ovaj sinoc i jedan u dresu Ajaxa, kad je preso cijelu pritivnicku odbranu, neke i po dva puta, i useto se u gol. VANZEMALJAC!
ruzan cigo umisljen
@edo i @hjoj koji ste vi idioti, lik nije htio da igra za Bosnu, pustite vi price nije ga zvao selektor... sto ste jadni. ibro je su.pak koji dobro igra futbal, i to svedski su.pak. da je htio igrati za Bosnu igrao bi on.