Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibraka dabra dodzi u Zelju da se igramo...
Kad god zapne, a u CL kod njega uvijek zapinje, uvijek trener kriv. Očekujemo nastavak knjige u kojoj će umjesto Pepa fasovat Blanc. Zlaja će i pored trenera osta upamćen kao igrač koji je uvijek zapinjao u najbitnijim utakmicama, kad se pokazuje ko je ko u svjetskom fudbalu. Spektakularne golove u prijateljskim i sličnim utakmicama more si fino okačit o neku stvar.
Posjetite nas i ucestvujte: http://cudnisvijet.blogspot.ba/
Ibrahimovic je tata igrice
Problem je Zlatane što se nije bilo nigdje ni u prvom i u drugom poluvremenu. A očekivalo se da riješiš utakmicu kao što je Ronaldo učinio za Real.
E sad Ibro, ne moze uvijek drugi ovo ono...i ako si mozda u pravu. Mislim ipak da ova otvorena kritika dokazuje da ne konta ostati u Parizu..... Milano, Kina, ManU.....
Ibra igra strasno al cim je potreban vec 3 godinu prne u sisu.
Ibra je najvise kriv za ispadanje. U prvoj utakmici penal promasen i jos jedan zicer, a sinoc ga nije bilo nikako!
Ma ja.Uvijek drugi krivac.Da si dao penal bilo bi ti lakse.
Ibraka dabra dodzi u Zelju da se igramo...