Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pique majorizira Ibrahimovića
Izgleda da ga je Ibrahimovic ostavio...
Kad vec prenosite tekst sa drugih stranica onda ga prenesite u cijelosti. Niste napisali da je Pique rekao da je Ibrahimovic bio dobar u Barci i da mu je zelja da opet zaigra tu ali da je Pep odlucio da ga zamijeni za Villu.Tako da ovaj tekst je skroz iskrivljen kada se upredi sa tekstovima drugih stranica.
PANGLU PRAVI J.E.B.A.Ć.E MU ŠAKIRA MAJKU KROZ MAJKU.
VAMOSSS BARRCAAAAA!!!!!!
pique glup si, bolje ti je da sutis. Ti si otprilike za sahtara, ne znam ni kako si dogur\'o u barcu.
forza barsa-Barsa je šampion
Ma vala pun mi je vise ove posrane Barcelone
Ako je ovo fudbal sto igra Barcelona onda ja bolje poznajem cica - mice . Ovo je mali nogomet . Ja sam siguran da nece osvojiti CL. Otom potom
Ja sam ljubomoran na Shakiru!
izgleda da tebi ibraga nedostaje da ti ga slozi u pasu pede.ru , pederi ste oboica al eth :)
ja sam homoseksualac i mastrubiram na poster njanjajeva.
zlaja uz tebe smo!!!!!!!!
Najodvratniji igrac fakat ima zvalje ko pekara :)) SACKAY GA IBRY :))
Zelja mi je da neko natrpa ove hahare iz barcelone sa jedno 5-0.Pa dosta vise kurcenja.nek ih neko spusti na zemlju i zacepi ih za sva vremena.
Što reče Milovan De Pakšu, \"Trebaće prsti guzici svrbljivoj\", tako isto i ovom Piketu kad ga Barsa nogira. Bolje da prvo promisli prije nego progovori.