Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O ibrahimovicu mozemo naglabati da je ovakav i onakav,ali je lik,igrcina,mrcina,mangup,pogledajte ga samo...FORZA GRANDE MILAN,veliki klub a ne kao ovi novopeceni,cast BARCI,REALU,UNITEDU i BAYERNU,ovo ostalo je za novopecene navijacice :)))
@Arsenalovac Hajde, nije sramota izgubiti od Milana.
Džeko prelazi u Milan i Milan dogodine Osvaja Ligu Prvaka na čelu sa dvojicom bosanaca.
Tim jeste za Dzeko sa obzirom Zlaja servira lopte samo tako!
hah, jest tim za Edina, al nije Edin za Milana ...
FINALE: MILAM-BARCELONA
Dobar Ibro sinoc, al problem s\'njim je sto igra dobro kad mu se cefne, moze bit karina a moze biti bolji od Mesija, kako kad..
u ovom timu edin ne bi mogao biti ni pomocnik oruzara a kamoli igrati na terenu
Meni je Ibra najjaci igrac trenutno i bolji mi je i od messia i c.ronalda .. a jos plus u njemu tece Bosanska krv i pored njegovog imena stoje dvije plavo zute zastave ... bravo nasa legendo .. i mislim da je milam jedina ekipa koja moze da dobije barsu samim tim i cl. league ... a milan ima takvu fizicku snagu da bi i u ragbiju bili prvaci .
Kakav je Zlaja igrac nema dalje,zna joj sve,zna udarit samar kad treba ma samo tako Ibro forza ROSSONERI.
Zlaja, ovakav, onakav, ali je igrac svjetske veličine...;-))) A o igri Milana sinoc nista drugo do MAESTRALNOOOOO...
Ibre.......vidite li koji je on Kapacitet njegove asistencije tako lezerne , on bi se sad nasmijao i rekao pa to je rutina .
Može li nas Wenger zakopati dublje?
Ovo je tim za Edina