Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jest vedi bilo tesko, izbacio krila i doletio u sarajevo... Nas zmaj...
Apsolutno se slazem. Od ovih priprema nema nista. Bicemo najnespremnija reprezentacija na Mundijalu.
Nije ljudima sad do fudbala
//Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkanu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
hoće li klix napokon banovat ovaj nalog fakat ste diverzi fucking dosadni i naporni
Avdija Vrsajevic prebio Chuck Norrisa....
Jao jedva se probio srce nase. Ja prenapuhanih naslova majko mila. Jucer Pjanic lafo stoji u zizmama u nekoj bari i ide naslov "nije zaboravio odakle je". Ne serite majke ti vise. Ljudi u maglaju se jedva probijaju, a ne neki Vedad Ibisevic. Boli njega briga ba realno, on lezi gleda TV i jede pistacije. Sta preuvelicavate vise, naporni ste.
hajde sad zmajevi...skupite brdo love izmedju sebe pa pomozite narodu...
ti si konj. gdje to igraci skupljaju pare da se pomogne drzavi? imate vladu za koju ste gladali
KiUsla mi je glava....:)
Vedator gigant
Super ,nema Tina i Vrše ,rahat mogu otići da se slikam s njima :D
oooo Vedooo, oooo Vedoooo, oooooo vedoooooo......
Vedo kacket ti ne stoji al nikako...
A gdje su se sad nabili ovdje, zasto ne idu negdje gdje su normalno vremenski uslovi! Ne znam sta imaju glumiti! Mars u maroko il tunis na pripreme. Nedo bog da nam voda odnese Avdiju, Tin-Svena i strica mu, to bi bio potop onda u brazilu bez njih trojice!
Potop Nigerija i Irana, i blagi poraz Argentine. :D
aBd! Jesi potpisao za Juve vec ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da ce Tino i Toni bezbjedno doci iz Croatie :D
Krenuli su barkom iz Splita,veslaju iz sve snage!
Ako zaglave,poslace amidza helikopter po njih!
Zmaj je to..