Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav derpe pise ove tekstove, CUJ POENTIRAO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... ZAAABIIIOOOOOO GOOOOLLLLLLL DERPE JEDAN!!!
Vedo je king!!!
koja forma,covjek ubacio loptu u praznu mrezu sa tri metra,ako se u zivotu bavis samo fudbalom to trebas pogoditi u tri ujutro bez reflektora i zavezanih ociju
DOBRO JE HVALA BOGU. VEDEX SE POLAHKO VRAĆA U FORMU. VEDADE, SVAKO DOBRO I JOŠ PUNO GOLOVA DA ZAĆERAŠ! ;-)
samo rokaj vedo vazno je da u svakoj utakmici zabijes go
ebem li ti dijamante...ne mogu ebenog moj glabas pobjedit....360 KM izgubi zbog njih:SSSS
vedo ulazi u formu, bravo majstore
ccc napisali da je strijelac bio Nilsson za M\'gladbach a covjek igra za Hoffenheim i on udario rukom pa bio penal a strijelac je bio F. Daems. Veedoo majstoore !
proradio covjek mashala
Bravo Vedo majstore, samo neka te zdravlje sluzi, a golova ce biti.