Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MASHALA.:)Vedo nemoj plaho forsirati opravak,samo polahko jer akobogda pred tobom je jos najmanje deset godina vrhunske karijere.Sa srecom ZMAJU nas.
aj kad svi komentarišete izvor informacija da i ja kažem šta. Sličnu verziju ovog intervjua il šta već sam čitao na stranici Bundeslige, tačnije odlomka koji se odnosi na Hoffenheim, prije desetak dana
clanak je objavio i hrvatski portal www.nogometni-magazin.com a oni ga preuzimaju sa sportal.hr. sa-x niti moze niti ima znanja za pisanje vecine clanaka. pitam se samo jeli kradu tudje clanke ili ih bar nekako plate drugima.
Opet sranja o kopiranju sa indexa. Pa brate fino imate na kraju svakog clanka ili potpis ili izvor. U ovom slucaju stoji izvor Totalsport. E onda fino odete na yahoo (hehe moRe i google) i ukucate totalsport. Prvi rezultat je http://www.totalsport.hr/ : sportska informativna agencija. Znaci i index i sa-x su preuzeli informaciju od njih.
sto volim pametnjakovice, i index i sa-x koriste istu novinsku sportsku agenciju. pustite ljude da rade svoj posao, sta ste navalili, komentarisite tekst.
VEDO kralju, samo polakoi pametno, busit ces ti golmane po nejmackoj jos itekako.... cekamo te u repki legendoo
I sa vrhunskim programom oporavka ovog sjajnog momka nece sigunro biti u ovim kvalifikacijama. Ovakve povrede zahtjevaju vremenski dug oporavak i oni koji nisu brzali sa povratkom uspijeli su kasnije.
@rs JMUP
BMK
KBK tj. Koga boli *urac...
hjo naslova :-))))))))))))))
oporavljaj se vedade, valja na jesen odlucujucu tekmu protiv turaka pobijediti!
@pravopis Pa vidis da je copy/paste :-) Mozda covijek bas radi u fabrici s loptama!! :-)
Drago mi je sto se fino oporavlja.... Ali imam zamjerku na ovaj naslov: totalno je gramaticki neispravan!
Pa kad ce zaigrat za reprezentaciju?