Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A samo me strah,kako ga opet ovoliko hvalimo,da,ne daj Bože,da mu se nešto opet desi i da ga udalje sa nogometnih terena. Vedo zmaj !
znate kakve su izbjeglice vazda gladni samo traze i kupe redom,zati ne cudi sto je vedad ovoliko gladan uporno izvodi penale a nezna samo navodim primjer on je super napadac amo kazem gadne im oci
@mymoon ...opa jarane, hrabar si ovako javno izjavljivati ljubav drugom tipu po imenu commi...sta kazes commi je tvoj \"mymoon\"- tvoj mjesec?! ...moram ti reci da si romantican :-)))
Trenutno bolji napadac od Dzeke... uz njih dvojicu ima u Martu ima onim Grcima da krv popijemo na slamku ...
Vedo zvani mitraljez
Commi je pravi Mymoon - on voli da gricka bananu sa svojim tananim, malim usnicama. Mali Mymoon je u Pionirskoj dolini usamljen. Zima mu stegla gu(z)icu. Molimo Vas da ga posjetite i da mu date friske bananetose. Ko ga posjeti prenesite mu poruku „Commi ti si mali mymoon“...
Bravo Vedo majstore!