Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fabregas ide u nk olimpic !! 100%
pa @Kantona, Arsenal nije komedija, ali im trener jeste, to se slazem....MANU nikad nece igrati lijep fudbal kao Arsenal, ali ce zato MANU i dalje osvajati trofeje...MANU dobro siluje loptu i zna brate da umrtvi utakmicu u PM, ali kapa dole za Fergija i njegov rad...ubjedjen sam da ce dobiti Barsu....
Oj u Milan. Sta je sa Dzekom prosle godine. Sta je sa Christianom Ronaldom i Kakom. Samo neke izjave bez ikakvih djela. Da nisu nasli one igrace sa minimalnim odstetama ne bi ni proslog ljeta nista kupili. Vjerovat cu tek kad vidim. A Wenger mu je spasio karijeru jer sumnjam da bi bio tolika zvijezda da je sa klupe gledao Xavija i Iniestu.
arsenal je zaista jad od kluba, svake sezone ista prica, bajg najmanje trose jer uzimaju mlade igrace, a u stvarnosti daju vise para od vecine klubova, a za te pare su mogli uzeti dokazane i dobre igrace spremne za trofeje, a ne klince. a ako fabregas dodje u milan, milan onda lagano postaje favorit za sve sljedece sezone. kako samo tiho ponovo postadose divovi. svaka cast berluskoni iako te mrzim
Fabregas je dobar igrac i rado bih ga vidio u redovima Crvenih Djavola ali za njega je najbitnije da napusti onu komediju od kluba zvanu Arsenal i da se rijesi onog idiota Wengera koji mu je unistio karijeru.
mlad je on za milan tamo samo igraju penzioneri 33+ hehehe
a sta je ovaj fabregas, koja je on civija uopste ? prosvijetlite me zasto se otimaju za njega? :D
Fabregas ostaje u Arsenalu