Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanceros u Barcelonu samo! Aferim Dzeko dijamantu! BOSNA4EVER!
sipu ga loma hhahhaha
Naklon naklon.....
Nikad nisam volio mancester i vjerujem da DZeko nece otici u taj svinjskojorksirski klub.Ne volim ni Milan...Mjera bi ga bila vidjeti u dresu Barcelone...akb.
Ma kako god bilo Dzeko mi ti zelimo puno srece kako na terenu tako i u zivotu jer i ti si nas pravo usrecio...
Džeko nikud iz Wolfsburga!!!!
jesu se otrgli cuj 12 mil...nek dovedu kakvu babu za te pare..drze si dzeko wolfsburga ,mani govana englesko-manekenskih..nisi ti folirant poput njihovih fotomodela
Ja, das ist was ich sprehen dir!!!!!!!.... ma Dzeko, sad je Chealsea slab klub za njega....dijamant nas....
A zamisli tim Mancestera u kome igraju Vidic, Tosic, Ljajic, Dzeko :)
Sve vijesti sa Totalsporta...Daj, Isanoviću, napiši nešto sam.
Potpisujem, bolje bit\' prvi u selu nego drugi u gradu. Ti transferi obicno lose zavrse po igraca kad ga \"otmes\" iz jedne uigrane cjeline, samo neka trazi veci taplas i to je to. Sto kazu, Miske mu namjesta 50% svih golova a ovaj ko sahadzija precizno trpa. U Mancesteru bi prosao mjesece i mjesece navikavanja (al opet ko zna) medjutim, sjedi gdje si i uzivaj. U engleskom premiersipu bi mu neko noge slomio vrlo brzo ko Eduardu i sjeb\'o bi mu karijeru...
Ne u pe-der-ski klub sine!
Ma ici ce on u Milan .. :)
Dzeko,ne pricaj niskim ispod 30 miliona eura:) kad je bal neke maskenbal:)
dzeki je najbolje u wolsbugu sa misimovicem !! a i nece dzeko iz wolsburga, ne bi on ostavio zvjezdana :))) DIJAMANTE ! NAJBOLJI SI !