Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA TI O NJEMU PISES KO DA BI GA ZGU..ZIO. CIM JE ON SA VLASENICE NEMA TU KULTURE!
vedu ne ide bas najbolje zadnje vrijeme.Ja mislim da ce iducu sezonu ponovo proraditi.Bez obzira na sve,Vedo je jedan fini i kulturni momak kojim se mozemo ponositi.Govori tecno tri jezika i na fin nacin predstavlja nas Bosance.
Ibišević je kanta.Taj nije više ni za kakvu ozbiljniju ekipu a kamoli za Fiorentinu.Jedini gori i lošiji igrač od njega u reprezentaciji je Misimović.Dok Ibišević pokazuje makar neku želju za igrom, onaj trut Misimović se vuče po terenu ko krepana kokoš.
nije on ni za vrbanjuse a kamo li za fiorentine
A gdje ono Dzeko predje?
sta ce vam koji kur@c... lik nema blage veze sa fudbalom.... bolje bi igro neki invalid....
E hoće se usrećiti sa njim.Hahahahahah.Pa bolje bi ja uštopo loptu nego on.Bandera n01.
vedo majstore vrati se na staro, zacepi ovim idiotima usta da ne baljezgaju gluposti,... bio i ostao majstor vedo.. svaki igrac ima padove u karijeri tako i nas vedo je malo opao ali ce se on vratiti aBd jaci nego prije
idi Vedo u Ameriku ili Katar uzmi sta para dok nisi skroz propo....Sad je definitivno najgori igrac i u Hofenhajmu i u reprenzitaciji...
Progutacete vi svoje rijeci sljedece sezone,ni Dzeko ni on nisu igrali ni sa 20% snage,cekaju transfere.Vedo se vratio u formu,vidjecemo mi ko ne zna sutnuti loptu u iducoj sezoni.
nemojte ga samo vi prodavati, ko\' sto ste i dzeku..........
hahhaah...tako je...ona ga mala iscjedi...ni potrcat vise kao prije...XDD
ma on nije ni za amatere BRESE a kamol da igra u fiorentini.. od kako se ozenio onom sarajevskom sponzorusom ne zna sta je fudbalska lopta..
@Strucnjak ....sta reci, ime ti samo sve govori
Ma kakav ba Ibisevic, to je kloc mrtvi, sve je bilo jasno u barazu protiv Portugala, potvrđeno sad u prijateljskim, Muslimovic treba s Dzekom igrati u tandemu, a ne ovaj lik, ne zna ni potrcati, a ni loptu primiti, kakva ba Fiorentina, moze biti zadovoljan Hoffenhaimom i sve se udarat nogom u guzicom od veselja