Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Portugal. Dokazali su da bez pobjede (unutar 90') možeš do polufinala. Bravo momci.
Ispicali su se i jedni i drugi. Sreca na strani Portugalaca. Renato Sanchez ugrac utakmice. Polufinale sa Belgijim ce biti vise nego zanimljivo.
Al pravi su cigani samo se provlace znaju li oni koga pobjediti u 90min?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ide portugal pjeske
Zato sto je luis figo mnogima nekoga digo
Ovo je jedan proces koji traje dugi niz godina. Portugal od 1996-e igra na svakom Euru najmanje u cetvrt finalu. Jedno finale, dva puta polufinale, dva puta cetvrtfinale. Ove godine najmanje polufinale, tako da to nije nimalo slucajno. Njihova igra je formirana kao posljedica njihovih iskustava, recimo poraz protiv Grka. Ovaj njihov trener je i bio trener Grcke. Njih samo rezultat zanima i lako bi se moglo desiti da uzmu ovaj Euro.
Pas Nanija na Ronalda protiv Hrvatske svi govore da je slucajan i da je Nani pucao na gol. Bas sam neki dan golove sa njihovog polfinale sa Holandijom 2004-e. Zadnji gol Ronalda za 2:1, pas Nanija na skoro isti nacin. Oni su puno bolji nego sto se misli.
Ja sam navijac Njemacke kako znam za sebe i volio bih u finalu da igramo sa Portugalom ali da se sve rijesi u 90 min :)
Cigani se provukoše i ovaj put. Fuj . . . Još mi je tekmu usr'o Velid Spaho. Svaka druga, Kristijano Ronaldo . . . Ha8o ti on sve !
Portugal = grcka koja je osvojila EP jad jadova..
Kazu...taj Renato Sanches sad' vrijedi bar 50 miliona. Valjda - neoshishan.
Ma Belgija ce njih da ubije jedno 3-4 gola razlike... samo da mi beba ne place! Jest da je humanista ali place ko ckapi!
Tako i glupa Mirzeta iz Prijedora govori, svome djetetu. Psihički ga zlostsvlja, glupača zaostala.
sacekaj prvo da Belgija prodje Vels
Zao mi Poljaka a drago mi zbog velikog dokazanog humaniste Ronalda.
..portugalci i grci isto dva brata! ista igra potpuno...na isti nacin se provlace do finala...uzas... hrvati zajebase kad su trebali stisnuti usrase se ronalda...jebi ga sad, gledaj ove cigane
Nego moze li mi neko od Hrvata reci koji je vaterpolista reprezentativac ucestvovao u prekidu utakmicu sa Ceskom?
Vidjet ćemo protiv njemačke :D Kada ih Nijemci ubiju sa 3-4 gola razlike
A sad na jedan licko tretman ..pa opet tako..joj fudbala... a sutra onaj Vels ko da gledam da ce samo braniti i kontra..opet nista,
Polski trebowate aparatow?
Trebowati aparatow?
Aparatski potrebuješ?
Cigani.