Najtraženiji golman Engleske
0
I City se uključuje u trku za Begovića
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao majko cirkusa , pa decko,, cak,, nebrani ni u klubu a ni u repki a svi ga traze ,sta bi bilo da jos da brani bio bi vec u barseloni ili realu !!!!
ovaj sa-x postao pravo smijesan portal, majke mi isto expres, 99 % laz
pa da nije srba u bosni, mogli bi progresirati u bosni ti fudbaleri, a ovako moraju ici vani u napredne drzave, napredni momci!
Kako javlja jifsbgvbhjkbsdhfdusa.com, nije isključeno da će se u utrku uključiti i i ARSENAL, ukoliko klub napusti Almunia, LIVERPOOL ukoliko klub napusti Reina, EVERTON ukoliko klub napusti Howard, ASTON VILLA ukoliko klub napusti Friedel, NEWCASTLE ukoliko klub napusti Harper, TOTTENHAM ukoliko klub napusti Gomes, WEST HAM ukoliko klub napusti Green, BIRMINGHAM ukoliko klub napusti Foster, BLACKPOOL ukoliko klub napusti Rachubka, STOKE ukoliko klub napusti Sorensen... A ja, u Stoke-u već igra... :) Pored navedenih, nije isključeno da će se u utrku uklučiti i ostali Premier-League klubovi, te pojedini iz Championshipa... Kako se izjasnio njegov menadžer, nije isključena mogućnost da će se i klubovi iz Inozemstva, uključti u utrku za Begovića, s tim da bi on najradije karijeru nastavio u svojoj domovini, što također nije isključeno... Šta se na ovom svijetu može isključiti?
Kad smo nakon dosta reklamiranja \"prodali\" Dzeku i Misimovica red je da nekom utrapimo i Begovica
Najbolje bi bilo da se portal Sarajevo-xcom. zove \'\'Tracara mu..mu\'\'
Još da ga i MANU zapika kad ode van de Sar, bit će baklave za svakoga!
besplatne dojave na: swan4inter-bet
dzeko, miske, begovic itd svi najtrazeniji negdje?? brazilci isfurali?
Jos samo da Torpedo posalje ponudu da bude rezerva mladom i TELEntovanom halaimu ...