Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@DEL PIERO Nije na dvije nego na jednu, sta lupas o necemu sto ne znas. Do juna 2012., dakle samo sezona, kako je Galliani uveo to pravilo za igrace preko 30 godina. Zbog toga se nisu dogovorili, jer je Pirlo trazio na tri i vise. Ipak je klub iznad svakog igraca. Pa bilo bi i vrijeme da pobijede Milan, nisu odavno.
tebi hvala legendo na sjajnim partijama!
pa da si zahvalan milanu ne bi otiso u rivale juventus, vec bi potpiso za bresciu u kojoj si zapoceo karijeru i u kojoj si igro 6 sezona za redom
sta se zahvaljujes papcima iz acmilana, lagano te sutnuli a sedorfa potpisali na jos dvije godine. ima da im ga zabijes u derbiju sredine tabele:)
Dobro nam došao Andrea....a igrač koji sa 31 god nje star je smijesna..ovo nije običan igrač,on je klasa,a vidimo klase šta rade sa 37 il 38 god,ala Del Piero,Raul,Gigs...
solidan si jaro,ali opet starac za juve!!