Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se na Koševo legendo! Znaš ko te voli uvijek
E to bi mu bilo zadnje. Prosli put je i napustio Sarajevo zbog zdravstvenih problema...
@Legenda k'o Tito Pogledaj šta je nedavno izjavio, Sarajevo do smrti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pametan čovjek sto ce trpiti klosare sa tribine Nek ih sada vodi neki iz desete lige, čovjek je ostvario sa njima nemoguće rezultate ,sloboda je uzimala bodove i najjačim klubovima i kada je igrala uvijek je bila favorit nebitno ko je u pitanju vidjet ćete sada a tebi husrefe puno sreće kada za sve sto si postigao nisu zahvalni i ne trebaš im ,bolji si od njih ;) vrati se u Sarajevo znas gdje si uvijek dobrodošao . 1946
@bosnian1946 100% si upravu :)
Sad će baš biti bosanski Leicester. Eno i oni u 4 kola 4 boda hahahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tiho, tiho teče Neretva, nema više dušo veleža, kraj Neretve samo ti i ja, Zrinjski Mostar, Herceg-Bosna moja država, moja država!
dodji u zvezdu husrefeee, husrefee eeee
@hi-men asli te ko sta pit'o😂
Koševo i Horde te cekaju legendo...
ENO FK SUTJESKA IZ FOCE TRAZI TRENERA POSTO JE NEKADASNJI KOSTOLOMAC CELIKA BRANE VUCKOVIC PODNIO PROSLE SEDMICE NEOPOZIVU OSTAVKU
Pozelio covjek Sarajevo, a moguce i klupu. A jeste i vi naivni. To je njegovo pravo, a razlog se neki mora reci. Ne moze bas reci da mu je dopizdilo u Tuzli...
hajde Husrefe ti i Cala ajjjjjj💪hoću bajramluk
šmrc šmrc....oni meni psuju mater....šmrc šmrc...ženu...djecu...uhuuu...
....budi karakter i priznaj zašto ideš, niko ti neće reći ništa...služba je služba, družba je družba
Ode vani za bolje pare
Istina je da su nam tribine pune poganih maloumnika, i to nisu samo balavci. Lično sam bio svjedok na prvoj utakmici finala Kupa kad lik od +60 urla,psuje,vrijeđe k'o neki kočijaš.Kakav onda primjer dajemo mlađim ? I dobri su ovi huligani ko ih odgaja.Ipak mislim da ovo nije baš zbog balavaca,realno nije da toga nije bilo i prije,i kod nas i kod ostalih klubova,mislim da tu ima još nešto.Još protiv Zrinjskog mi nešto nije bilo ok čim se nije nervirao kad smo gubili 2:0,evo i danas potpuno miran.
Sce u svemu,veliko hvala našem treneru,svaka ti čast Husrefe i sretno ti gdje god da odeš. Puno si dobrog posla odradio,napravio si od razmontirane ekipe mašineriju. Sve pohvale i čestitke i daBogda ti bio zdrav i živ 100 godina.
Tuzla na aparatima. Šta sad bjednici?! Kome se sada smijati? Mi smo bili i ostali INSTITUCIJA za vas. Zeljo i Sarajevo ostaju liga prvaka za vas papke. Vozdra
@Maha hahaha 100% si upravu :)
Pa nismo mi klocevi da nam sve zavisi od jednog trenera. Slobodu je prije Musemica vodio Ćiro Blažević, to je dokaz da trener u Tuzli moze biti samo autoritet, dok vas vode nizerazredni klocevi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo dostojanstveni gospodine Bravo! Dosta više poniženja od nekoliko frustriranih i plaćenih papaka i papčića iza klupe sa vrijeđanjem , omalovažavanjem i struke i lika, a da pri tome oni koji su plaćeni da održavaju red na stadionima se ironično smješkaju, a znaju da se niko nema pravo vrijeđati pa makar izgubio i svaku utakmicu. Još jednom svaka ti čast dostojanstveni čovječe !!!!!!!
nek je vala dugo se i zadrzo
ON VOLI SARAJ'VO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS