Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodno reci da ti nije bilo Dureta sad bi bio bure
Svi koji komentiraju morali bi znati i nesto o samom nogometasu naprimjer da uopste decko nepije da nije bio 4god u werderu vec 3 da nije rekao daje bio naj bolji vec medzu naj boljima tako komentirati ono sto nije je odraz karaktera zavidnih likova....
nije niko zavidan ja bi volio da ovaj igrac bude najbolji na svijetu i da ga susic pozove. jer nije lako se vratiti nakon 3 godine u werderu koje su mu propale. ali iskreno mogao je bolje u werderu odigrati i kada se vratio sa posudbe u werder bio je dvije godine na transfer listi nije mogao naci u njemackoj novi klub.
CUj 92kg o Ailton izvini nisam te prepozno
malo se umislio said. cuj prevazisao ligu i bio najbolji igrac iako je imao viska kilograma. a o werderu ne pricaj otisao si tamo i nije te bilo. u 4 godine si odigrao 8 utakmica u bundesligi i to si ulazio sa klupe.
@HigjenaSarajevo ne kontam , nisi peder ako ti puše a jesi peder ako pušiš , DAFUQ!!? , znači po tvom Seid je peder i pjesmom veličate da je peder .... DAFUQ!!?
jest da si papak ali sretno ;)
NE ZNAM JEL JOS SKLON ALKOHOLU
Sklon je alkoholu nikad ne pije .... hehheheh
ONI TI GA PUSE SAIDEEEE ONI TI GA PUSEEEE SAIDEEEE