Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde mali nemoj biti ckapi kao Zlatan, vidi Marokanaca kako svi biraju svoju zemlju
Zlatanu su rekli naši da imaju takvih koliko hoćeš kao što je on, tako da nije kriv Zlatan , informiši se malo a ne valjaj gluposti ;)
Cuj ckapi ako izabere za sebe da igra na evropskim i svjetskim prvenstvima umjesto baraza kao krajnjeg dometa. Da ima nekakvu sansu i za titule spram talova u savezu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sumnjam da ce se nametnuti da igra za Njemacku seniorsku reprezentaciju, ali da bi nama bio dobar to stoji.
Nema se tu sta razmatrati ili volis ili ne. Zeliš li ili ne. Vrlo jednostavno.
Izaberi Njemačku, postani novi Mustafa Kučuković :)
Prevedite to "Samo dalje" i na srpski, hrvatski, crnski, gorski i hercegovački, nek raja zna, a ne ovako da lupaju glavu šta bi to moglo značiti.
Sve su zemlje uređene,osim BiH,nebudi budala,zar si toliko lud da ti predsjednik bude Vico Zeljković,razbijač FSBiH,igraj bolan za Švabe,kad bi na klupi bio
denisE ako su ti roditelji iz bosne onda ti nisi pola njemac pola bosanac !
Ovo mu dođe nešto kao IQ test za sportaše.
Normalno da ces igrati,postedite nas vise neke velike kvalitete i talenta svjetskih razmjera...Za Elf nikad neces igrati,nisi taj kalibar..Evo vec te vidim kako igras a Gundogan sjedi na klupi
izaberj njemacku,pametnije ti je..s nasim lopovima neces dalje od klupe
U Novom Pazaru se zove bosnjacki jezik...daj dogovorite se...
Bošnjaci iz Srbije pricaju Srbski kao Srbi iz Bosne Bosanski . I Dodiku prica Bosanski jer ekavicu da nauci je oreviše glup
Ilija@ to ćemo nakon što ti se s mamom neke stvari dogovorimo. Jezik se zove Bosanski. Udji na telefonu u postavke (settings), pa pod jezik skrolaj i dobices odgovor.
Kod nas ces propasti kao sto je propao Pjanic....bolje se drzi ti Njemacke
Dzeko je najbolj primjer da moze da napravi karijeru, cak da zaigra za BiH. Dzeko ima samo jedno svjetsko prvenstvo, a ostavio je trag u svakom klubu. Samo rad i trud i neko ce to vidjeti.
Dzeko zovi malog
sta ce biti za 10 godina od danas, pa svih 11 ce nam biti njemci porijeklom iz bosne, al to je nas narod koji voli bosnu i gaji tu ljubav prema domovini cak i u njemackoj
Za 10 godinna pola reprezentacije Njemacke Balkanci
Sa Njemačkom , ako bi i bio pozvan u A reprezentaciju bi igrao velika takmičenja, ali to da će ga pozvati malo je vjerovatno. Ne igra u velikom klubu..