Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami teško če se osigurati sad evropa,mada bih volio.i onda dati olimpicu 3 boda,pa možda i ostanu.ipak je ljepše ići na gostovanje na otoku nego BL npr.
FK Sarajevo je gospodski klub u odnosu na Zeljeznicar, to je sva javnost mogla vidjeti sad protiv Celika.
Dolazi stara kurava da ga opet primi.....najmanje 5 puta.....
Oksimoron - Baza is back :) http://www.bazabezporaza.com/2016/05/06/lingvisticka-dilema-sta-je-oksimoron/
Pogledaj kvote ne kladionici i znat ces rezultate......na zalost.
ma ja ma ja
Hajde ba, šta se preseravate, pustiće vam Husref, to svi znamo . . .
Dobit ćete cvaju
U srijedu je narod jasno pokazao sta misli o ovoj nakaradi od lige,posjeta je varirala od 200 do 500 ljudi po utakmici(osim Mostara gdje ni gradski derbi nije privukao vise od 2-3 hiljade) Mozda je na Kosevu i na Bilinom bilo po 1000 i to je to,vidi narod da je sve dogovoreno i da sva ova navijacka prepucavanja nemaju nikakvog smisla.
Ma ova nasa liga je obični ku...,sve same namjestaljke,da neka ekipa izbori grupnu fazu Evropske lige ili Lige prvaka je misaona imenica.
vala sve si u pravu
Ako je tako dogovoreno - tako ce i biti. Liga je kompletno namjestena,ova dva kola bit ce svega,mnogo "iznenadjenja" :)
Kakva iznenadjenja, na Borac 1.20 u gostima protiv Radnika hahahaha :D
@Lulic Senad Na Drini su se pare uzele,kvota bila 20.