Zbog fizičkog napada na golmana
0
Huliganu prijeti doživotna zabrana ulaska na stadione
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..dobre ti cijene ovih povratnih letova.....:)
Derpe u sarenim gacama
prviiii
Zapad civilizacija folovi golovi - đubre nacističko
JEFTINE AVIONSKE KARTE DETROIT -ZAGREB 800 SA TAKSOM NYC ---ZAGREB ---600 USD SA TAKSOM ATLANTA ZAGREB-770 USD SA TAKSOM WASHINGONT -ZAGREB 550 USD SA TAKSON Samo ptice lete jeftinije tel 770-963-9684 nazovite za ove cjene asap www.travelbih.com
bio je jedan pitar prije par godina sto je u istocnom sarajevu uletio, isto ga golman ovako rijesio.... toliko o ludim huliganima...
Ma istrijebiti sve wanna be huligane, pregledali filmove tipa GSE,The Firm i ajmo svi staviti kackete na glavu,FP dukserice i white shoes i mi smo toboze ludi i najjaci...niste vi \"navijaci\" vi ste kao sto to kazu \"zabetonirani umovi\" Ne vidite dalje od toga, razmisljate li vi o buducnosti uopce?
tako je sine :)
MI SMO DIVOVI, KAD SMO ULETILI NA HADISON PROTIV sirokace, DEMOLIRALI CIJELI STADION, ISPREBIJALI REDARE, POLICAJCE...ITD...NIKO NIJE KAZNJEN, MI SMO DIVOVI..