Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam za želju (nisam baš manijak jer ne mrzim ni sarajevo) ali si me nasmjao za dobro jutro.hvala ti
Mrš gubaru škrti,Džeko vrijedi duplo više...
samo ne tamo...
nevalja 08.11.2009. u 10:11 A gdje će džeko to igrati? na klupi? Cuj Dzeko igrati na klupi, bas si neki kloc glupi...;))
hz okupaj se smrdiš
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš mali SELJO (AMARA) SKRETNIČAR preselio na ahiret u subotu u 76. minuti, na stadionu Šugavica. Dženaza je obavljena 15 minuta kasnije. OŽALOŠĆENI:štrumfovi, štrumfete, jade, tata osim, mama osim, sin osim, sve manijačne budale, zabludaši i ostali simpatizeri malog selje..
eto igrace santa cruz prije njega
A gdje će džeko to igrati? na klupi?
samo da našem zmaju bude sretno gdje god ode.
Zadaj ga pipo!
Svaka čast, šampion u Šutka u prvi u komentarima. Plz send me invitation 4 friendship. Tnx.
prviiii