Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed komšije do pobjede, imate Bosansku podršku istu kao i mi od Vas....
NEMATE BOSANSKU PODRSKU
nešto novije https://www.youtube.com/watch?v=OnnkGvPomY4
dobit će hrvatska kamerun al zadnja tekma protiv meksika će biti....vesela
da, baš tako...ali nadam se da ćemo proći i mi i BiH kojoj su karte više otvorene...
slažem se u potpunosti! ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati da pobede Kamerun,nema od toga nista...
nešto novije https://www.youtube.com/watch?v=OnnkGvPomY4
Kamerun je trebao izgubit od Meksika jedno 3:0 ili vise da nije onaj retardirani sudija redom ponistavao golove Dos Santosu, tako da je Hrvatska veliki favorit protiv Kameruna, a Chile - Spanija bi mogla da bude sjajna tekma, neizvjesna do kraja Chileu tu odgovara i remi
Zasto bi im odgovarao remi sa spanijom,spanija bi lako mogla dobit autraliju sa vise od 1:0 i u slucaju remija chile ispade.Za pretpostavit je da ce holandija poderat i chile i australiju.
ups pomijesao sam malo utakmice hahahaha ima tu malo i mexica i svega :-) Spaniju gol razlika ne vadi sigurno heh
naprijed hrvatska, bosna je uz vas 100%.
Evo vidite šta je nezahvalni Ustaša. Naivni pojedinci pokušavaju davati podršku Hrvatskoj i javi se ovo Ustaško-Bobanovsko kopile i ovako vraća. Vi koji navijate za Hrvatsku ste Balije za njih isto kao i ja koji ih mrzim. Od Balije nema većeg Balije, oni te mrze, a ti njih pokušavaš voljeti, naivno i glupo. Svim srcem za Kamerun i za Meksiko. Ustašu kao i Četnika da ih držiš kao kap vode na dlanu mislili bi ti isto kao kad im pištolj na čelo staviš.
budalastine. koja naivnost. hrvati su fini i normalni ljudi kao i mi bosanci, isto tako i srbi. pa ne moze par kretena da odredjuje cijelu populaciju.
Kamerunci nisu srušili Stari Most. Kamerunci nisu zapalili žive Bošnjake u Ahmićima Kamerunci nisu organizovali konc logore Dretelj i Heliodrom Kamerunci nisu počinili genocid u Vrbanji kod Bugojna Kamerunci ne žele Mostar za svoj "stolni grad" Kamerunci ne žele kanal na svom jeziku Kamerunci ne žele "treći entitet" Kamerunci ne grade most na Pelješcu Kamerunci ne ugrožavaju i ne podrivaju ustavni poredak Bosne i Hercegovine Kamerunci ne ugrožavaju granice Bosne i Hercegovine Kamerunci nemaju Dijanu Čuljak da kaže "koji tu to gosti višak na Jadranu". Prema tome svim srcem za Kamerun a potom i za Meksiko.
hoš nešto otvoreno da ti karem? ' - ne rise mamlaze!
@Zagondžija - ovo su činjenice, kada nemaš odgovor na činjenice onda vrijeđaš. To je dokaz tvog niskog koeficijenta inteligencije koji se može mjeriti sa, kako kaže Slobodan Milošević, retardiranim sedmogodišnjem dijetetom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hrvatskoj dobar i bod i onda pobjeda protiv meksika. meksiko svakako moraju pobjediti bez obzira bio večeras bod ili 3. samo sa većom razlikom ako bude remi večeras. opet se kiks.ba prosipa
ako večeras bude x onda moraju dobiti mexico sa 2 razlike....a ta varijanta (vidjeli smo sinoć)...je maltene nemoguća
nemoguće je i da holandija dobije španiju 5:1, pa da kostarika pobjedi urugvaj.. zatoo je fudbal najljepši sport na svijetu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Primite moje saučešće braćo hrvati.
Sad ce SP postati jos zanimljivije :D
Klix ne zna ni koje su ekipe u kojim grupama. Hint: Domacin uvijek ide u Grupu A.