Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klocu i ostali GLEDAJTE I UCITE kako se igra za svoju drzavuuuuuu....
hrvatska jos nije izgubila od italije od kada je postala nezavisna
BOG I HRVATI:::U BOJ U BOJ ZAA NARODD SVOOJ
u boj za narod svoj braco hrvati zgazimo spanjolce
Citam neke komentare i zgrazavam se!! Pa zar ovako i dalje razmislja vecina Bosnjaka ccc!! E pa ZNAJTE JEDNO: HRVATI TUZLE (vase vecinske sredine) UVIJEK CE NAVIJAT SAMO I JEDINO ZA HRVATSKU, NIKAD ZA VASU REPKU!!! S VAMA DIJELITI NAVIJACKE EMOCIJE I STRASTI - N I K A D A!!!
Kažu tri naroda različite vjere i ta vjera je kriva što se nemožemo međusobno i što smo ratovali! Pa da se narod drži te vjere svi bi mi sada živjeli zajedno, držali do svoga i poštivali tuđe i svatko bi volio takvu BiH! A ti ljudi koji vode državu i narod i koji zavađaju narod, sebe također nazivaju vjernicima, ali su oni nažalost vjernici samo na papiru, odnosno ne prakticiraju vjeru nikako! I tada narod govori to je sve kriva vjera! Pa malo prouči čemu te uči vjera pa onda govori protiv nje!
http://www.youtube.com/watch?v=GGAZ79tamoQ&feature=relmfu Herceg bosno srce ponosno
Trebala je Hrvatska pobijedit, Talijani su imali sreće!!!! Španjolci ne žele igrati 2:2 zato ce ici kući a Hrvati i Talijani u četvrtfinale!!!
turci,smrdite,ocam\'
Aj ne serite ( pojedini ) Muslimani više. U Hrvatskoj kada igra Bosna navija se za BiH usprkos svemu, svi navijaju za Bosance. Čak i mnogi BH Hrvati, iako im niste najdraži. A bilo bi Vam dobro sjetiti se ko Vam je Bihać spasio, ko je prvi Bosnu od Srba branio dok ste Vi govorili neće oni nas i vaš alija nije to naš rat., ko je slao hranu i oružje i za vrijeme rata, di je bilo stotine tisuća muslimanskih izbjeglica za vrijeme rata, ko vam je pola države 95 oslobodio, i ko je VRS razjebao u u zapadnoj Bosni prije i poslije oluje, ko Vas je još gorega genocida spasio. Usprkos onom idiotskom ratu 92 i 93. Bolje Vam je opametite se i pomirite sa Hrvatima, jer Srbi su nepopravljivi i opet će Vam glave doći čim ulove priliku a ako budete i Hrvate imali protiv sebe jadna vam majka. Pozdrav svim normalnim Bosancima i Hercegovcima bili oni Bošnjaci Hrvati ili Srbi
Ako Hrvatska sa Španjolskom odigra 2:2, prolaze oboji bez obzira na što će Italija dobiti Irsku. Znači u ponedjeljak Hrvatska-Španjolska 2:2 i talijani odoše kući.
Mandžo,poderi me
Davno sam ja rek\'o da su bal.ije najgori,dj.ubrad poturcena
Kako bi dala ovom Mariu da i mene onako nabije.
Mošnjaci za koga vi naviojate na prvenstvo? Portugal ili?
HRVATI SU NA ĆISTU SREĆU IZVUKLI NEREŠENO
kad pročitam ove komentare bošnjaka onda mi je jasno zašto hrvati u BiH više vole srbe nego muslimane! pozdrav svim dobrim ljudima u BiH! i u inat ćemo sad razvalit španiju, a vi navijajte za njih