Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..........odličan igrač i veliki transfer...........
Ala' padaju u Hrvata ovi transferi u velike europske klubove,isto kisa citavo ljeto. ;)
Lik je rodom iz okoline Kaknja... Jebote da smo normalna zemlja kakvu bi reprezentaciju imali...
Ajde sada reci da Lovren ne bi bio pojacanje u odbrani?
Aleksa, vrati se doma... Skuvala sam ti pastasutu.... I ponovi geografiju...
Mi smo normalna zemlja,nisu normalni stanovnici ove zemlje koji ovdje žive ,a imaju pasoš i državljanstvo Hrvatske i Srbije,i uz to "normalno ugroženi u Bosni"
Hvala Bogu pa je 90-ih uspio pobjeći od muslimanskog i talibanskog noža i danas je ovo što je...
Hahah, čitam jučer komentar za Pjanića, pišu da je iz neke druge zemlje vrijedio bi 70 miljuna. Za svakog Hrvata koji je prešao negdje, - precjenjen. Sjećam se da su za Modrića pisali precjenjen, i najveća nogometna prevara punih godinu dana. Za Manđukića im je svaki post - precjenjen, za Rakitića - Pjanić je za njega Maradona. Za Halilovića - neće taj ni u Barci B nikad sakupiti nastup. Hahaha, a jadni, cijeli svijet se okomio na bosance jer nitko ne želi kupiti njihove poluigrače.
svaki igrac je precijenjen i ni jedan ne zasluzuje platu od 200 hiljada sedmicno
Bosanci ne nervirajte se, i vi ćete jednog dana imati igrača u velikom klubu pa nećete morati pisati - Precijenjen.
postujem ga jer je nas bosanceros al kao igraca...sjecam se kad su navijaci lyona molili da ga neko kupi jer, kako kazu "nikad nisu imali goreg stopera"
A ovaj izgleda najskuplji stoper kojeg je uprava Liverpoola ikad platila. Poklopi sene vrijedi ti ta..
??? i sta to treba da znaci? da je dobar i da vrijedi te pare? pa platila je barca onog ukrainca chigrynskog 35 miliona pa kitić obicni
Rakitić , Lovren , Halilović , Subotić from BiH
ajd lovren on rodjen tu. bio 2 dana i otisao u dinamo skolu. a ovi ostali?
Odlican igrac
HRVATSKI TRANSFERI Luka Modric - Real Madrid Ivan Rakitic - Barcelona Mario Mandzukic - Atletico Madrid Dejan Lovren - Liverpool Mateo Kovacic - Inter Alen Halilovic - Barcelona SRBIJANSKI TRANSFERI Nemanja Vidic - Manch.United Branislav Ivanovic - Chelsea Milan Jovanovic - Liverpool Lazar Markovic - Liverpool Neven Subotic - B.Dortmund BH.TRANSFERI Muhamed Besic - Evertone Edin Dzeko - Manchester City Miralem Pjanic - Roma Asmir Begovic - Stoke Emir Spahic - Bayern Leverkusen Izet Hajrovic - Werder
Sezona 2014/2015. bit ce najzanimljivija dosad ;)
Valjda bi trebalo da bude - hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. -.- U svakom slučaju, sretno Lovrenu.
Derpe
sretno!
oplodi me ♡