Nogomet
0

Hrvat Dejan Lovren potpisao za Liverpool

Totalsport
Hrvat Dejan Lovren kompletirao je ove nedjelje svoj dugoočekivani transfer u redove slavnog engleskog nogometnog kluba – Liverpoola.

"Potpisao sam ugovor s najboljim klubom u nogometnoj historiji. Velikim Liverpoolom!", napisao je Lovren na svom Twitteru, te uz to priložio fotografiju sebe kako pozira s dresom Redsa.

Odmah po kompletiranju 20 miliona funti teškog transfera Lovren je odradio kraći intervju za britanske medije.

"Zvuči nevjerovatno. To je ostvarenje mog sna. Sretan sam i drago mi je da sam ovdje. Ponosan sam i jedva čekam da krenem s treninzima. Znam da imamo milione i milione navijača. Liverpool je više od kluba", rekao je Lovren te nastavio:

"Najviše se radujem Anfieldu, naravno. Igrao sam prošle sezone na tom travnjaku kada su navijači u jedan glas pjevali 'You'll never walk alone'. To je posebna stvar za svakog igrača i ja jedva čekam da osjetim to kao igrač Liverpoola", otkrio je hrvatski stoper, koji će se tako ponovno ujediniti s Adamom Lallanom i Rickiejem Lambertom.

"Istina, ali želim upoznati i ostale dečke. Adam i Rickie su mi najbliži, a riječ je o sjajnim igračima i osobama koje zavrjeđuju biti u tako velikom klubu. Rickie je prošle sezone zabio jako puno bitnih pogodaka za nas. Puno sam naučio od njega i on je pravi vođa na travnjaku. Lallana također. Uživao sam igrati s njima dvojicom, a sada ću opet to moći. Ostvario mi se san i imat ću priliku podijeliti isti s njima", zaključio je Lovren.