Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik pametan !!!
Da su svi muskarci na svijetu osim mene pederi, mozda bi neka i meni dala
Tim gejevima treba na celo udariti veliko slovo da se obiljezeni, pa da ih mozemo na svakom koraku sutat kao lopte!
Imam dvojicu komšija/susjeda koji su dvocijevke, primaju ga hladno k\'o saučešće, što je i javna tajna. U suštini, ne smetaju mi, sve dok ih \"prisne\" ne gledam u javnosti. Danas-sutra, kada aBd dobijem dijete, a ono ih vidi skupa u \"prisnijim\" trenucima, nabit ću im po šišariku u bulju, pa neka je vade do besvijesti i uživaju u istom!
HOMOFOBIJA JE PRI KORAK DO PRIZNAVANJA.
\'\'zasto su homofobi mahom nepismeni\'\' Al si zatucana, svaka čast. Da nisi tako paglu i prizemna ne bi ni bila \'gay\' jer vas 98% svakako voli i podržava \'gayove\' jer vam je na teveu reklo da je to sad IN. Snobu glupavi.
Ja ne mrzim \'gayove\', jednostavno imam prema njima odnos kao i prema svakom drugom virusu - boli me k. za nj dok mi se previše ne približi
Malo iz historijata današnjeg \'gay\' pokreta: http://www.thepinkswastika.com/
Ah što pjene ovi g.a.y.o.f.a.š.i.s.t.i. čim im se kaže istina u lice hehehe Čuj \'homofob\', šta, znači ako sam prirodan straight muškarac koji ne podnosi antiprirodne i antiživot pojave kao što su p.ederasti onda ja kao imam strah od ljudi? Da nije tužno bilo bi fakat presmiješno jer upravo zato što volim ljude ne volim p.ederaste/p.edofile!
aristotele seku ti karama u pakaš hahahahahahah!!! pitaj je a mamica tvoja i lize jaja
@... sama promjena zakon nece promijeniti stanje (mada ne znam tacno kako je kod nas ovo zakonski rijeseno). treba promijeniti svijest mase koja je netolerantna prema mnogome sto je drugacije.
Homofobe na vjesala. Prije toga silovati.
mamicu vam bolesnu, zidovsku i pedersku i crnacku seke vam se natakarim i poserem joj se na prsa i utrljam nogom
a da se im daju prava koja traže pa da se riješi problem?
@... zato je apsurd prebacivati suprotnoj strani teznju za dokazivanjem i alfa nagon a sam se tako ponasati
tako kao homoseksualci su i crnci tražili pozornost a stvar tradicije i opšte kulture je bila da sjede u zadnjem dijelu autobusua.
@Scruples pretjerao si. Upravo su homoseksualci ti koji zele pozornost i zato im i trebaju parade. Mislim da je odbojnost prema homoseksualizmu kod nas vise stvar tradicije i opste kulture nego da joj uzroke trazis u psihologiji. Jesam li sad i ja homofob ?