Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marketing je cudo, nit je Mourinho Bog zna sta, a ni CR! Kad Mourinho napravi nesto s klubom poput zenickog Celika nek se javi, a tako isto nek i Ronaldo dodje u GOSK Gabela pa nek osvoji prvenstvo BiH ;) Cisto da vidimo dal su sposobni, kol'ko su izvikani ;))
Ti si tipicni bosanski glupan :D
zlatnu loptu/kopacku ne dobija onaj koji zasluzuje neko onaj ko igra u klubu koji osvaja... znaci ako tvoj klub ne osvaja mozes igrat ko (pele,maradona,pape,zidan,ronadinjo) i neces dobit ni orah dok ti ekipa ne osvoji "sve" -samim tim CR7 no1
Sto od Modrica nije isto uradio ?
Murinjo moze samo napraviti drustvenu klasu.
Na kakvom je tripu ovaj...
Jest' jest', prije Mourinha nije mogao da priđe golu!! Ccc...
Cuj Murinjo, SAF je od njeg napravio klasu
100%
Bio je on i prije njeg svjetska klasa REALNO..