Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je OK, ali sad se trenutno bruji o RB Leipzigu, kojem je glavni sponzor Red Bull, sto znaci da imaju pare. :D Oni su iz trece usli u drugu ligu..iako imaju solidan tim sad (da ostanu u drugoj ligi), ocekujem da gazde uloze u ekipu para, pa da napadnu u dogledno vrijeme i Bundesligu.
Leipzig osigurao ulazak u Bundesligu...
I upravo zbog toga ne gotivim Olića. Znači nema veze sa nacionalnošću kao što mnogi odmah pomisle, šta više dosta igraća iz "komšiluka" gotivim više nego neke naše (Srna, Rakitić, Mandžo, Stanković, Kežman...), al Ivicu ne mogu smislit od kako je povrijedio Vedada u toj prijateljskoj utakmici u Španiji.
Sead Salihovic je stub hofenhaima i ja mislim da niko vise od njega nije odigro utakmica za hofenheim od kako je u bundesligi,asto ga ne spomenuse pa ovaj je spominjo napad ipak salihovic nije centafor jes dao mnogo golova slobodnjaci i penali i pokoji iz igre..
Interesantno da se u clanku nigdje ne spominje Sejo Salihovic ....
I mi imamo bajku a ona se zove Aerodromi TREBINJE i SOKOLAC. ....jednoga dana došao jedan gloooovati na meraju i kaže : - Ovđe će mo praviti aerodrom, otvorio firmu, podigao pare iz Budžeta i nestao... .... a narod k 'o ovca bleno i čeka... ....pa čeka... ....do sudnjega dana a mere bit no tada.
Prethodne godine broj putnika :0 a ove godine udvostrucen: 00