Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOFFENHEIM JE NAJJAČI I OSVOJIĆE BUNDES LIGU I OTIĆI U LIGU PRVAKA.
sve dok ima nasih za mene su najbolji
ibisevic je najbolji samo tako napred
citat : \"Nakon sumiranja rezultata, klub se u januaru seli na novi stadion \'Dietmar Hopp\' nazvan imenom vlasnika Hoffenheima, tajkuna i jednog od najbogatijih ljudi u Evropi, prenosi sportski portal Goal.com.\" citat zavrsen Hoffenheim je igrao na Dietmar-hopp stadionu do promocije u prvu Bundesligu a sada taj stadion koristi rezervni tim Hoffenheima. Novi stadion ce nositi naziv \"Rhein-Neckar-Arena\", u kojeg je ulozeno 60 miliona € i imati ce kapacitet od 30.000. S-X sto valjate gluposti, kad vec ne znate sami, kopirajte od drugih, bolje za vas.
\"Fudbalski klub Hoffenheim bio je pravo otkriće u Bundesligi u protekloj godini, a igrač Hoffenheima i naš reprezentativac Vedad Ibišević proglašen je najboljim strijelcem njemačke lige...\" Čuj \"proglašen\"?! On nije \"proglašen\", nego je najbolji strijelac. Može biti proglašen za najboljeg igrača, ali strijelca...
@system- ne boj se pomirit ces se prije ili kasnije sa tim da ce osvojiti;)
Ka RI NU ce oni osvojiti, spustite se malo
bas zbog ovakvog razmisljanja kako igraca tako i strucnog staba ce osvojiti ligu...
pa objektivan covjek.
Ma samo naprijed! I da budete medju prvih 4 veliki je to uspjeh!