Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi nemaju klasicnog zadnjeg veznog i zamjenu za jedinog desnog beka u ekipi - isto kao i mi. Nemaju ni strucnjaka na klupi, isto kao ni mi. I isto kao i mi, nece otici daleko. Plafon prolazak grupe, i to jedva.
E jest mi drago sto Terrya nije zovnuo - SVAKA CAST.
SRAMOTA pa na spisku nema Gibbsa i Jenkinsona. Ok, super je pa na lijevom boku igra fenomenalni Luke Shaw, ali jedan od pomenute dvojice iz Arsenala treba biti na spisku. Inace, plafon Englezima je QF
ne znam sto ti lupaju minuse,sasvim korektan komentar,a i to ce im biti uspjeh obzirom kako igraju :)
Edmunde, sta ti je - jesi li normalan ?? Pa ja sam vatreni fan Arsenala - ali to sto pricas nema veze sa zdravim razumom. Gdje ce smijesni Gibbs imati mjesta u reprezentaciji pored takvih klasa kao sto su Baines i Shaw ?? Pa momci su pojam lijevog beka opcenito u danasnjem fudbalu a kamo li za jednog Gibbsa, koji igra u Arsenalu samo zahvaljujuci Wengeru - a inace ne bi imao mjesta u TOP 8 Engleskih klubova. S druge strane, ovo o Jenkinsonu ne bih ni komentarisao - strasno si se provalio. Arsenal ima Wilshere i OXa, bio bi tu i Walcott da nije nesretne povrede - i to je sasvim dovoljno od Arsenala koji je mnogo kritiziran oko engleskih igraca.
8 igraca sa Merseyside-a
prosječna ekipa :\
moderni fudbal se gradi na timskom radu i mentalnoj snazi a ne na imenima,nije 1990 i italija.
pratim fudbal cesto,stoji to sto kazes al isto tako stoji da Englezi nemaju izrazen timski rad,nekada su imali barem kvalitet,Beckham,Gerard,Lampard itd a ipak nista znacajno ne napravise..u ovu ekipu jos vise sumnjam :),moje skromno misljenje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao caroll moguca zamjena..daj ba covjece lik panj najveci na ostrvu..a za colea nemam rijeci covjek gospodin..al et TrueBlue!!
Sta ce bolan Cole pored Bainesa i Shawa ?? Pa to su mozda i 2 ponajbolja lijeva beka na svijetu trenutno. Ne budi lud.
Steta sto nema Colea, jedan od najboljih bekova zadnje decenije sasvim sigurno, ali Hodgson misli da je vrijeme za nove talente poput Shawa.
Msm da se Kol oprostio od reprezentativnog fudbala?
Luke Shaw je za Coela ROBERTO CARLOS. Samo onaj ko nije gledao Southampton moze zaliti za Coleom pored Luka Shawa. Momak treba biti ispred i Bainesa u prvih 11, iako je i Baines strasan igrac. Uglavnom da Englezi na ostalim pozicijama imaju takvu konkurenciju kao na lijevom beku - prosetali bi se prvenstvom.