Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sušićeva filozofija da ne poziva igrače koji igraju u kineskoj ligi je blago rečeno ........ retardirana !!!! Pa ta liga je milion puta bolja od npr. naše ili bilo koje druge lige u okruženju. S vremena na vrijeme me nervira ova Sušićeva zatucanost !
Miske car, kralj, sah i idol.
Miske je legenda,kralj i kad bi igro u Trinidad I Tobagu treba da igra za reprezentaciju on je mozak reprezentacije a Susic ako ga ne pozove moze da duva u frlu Miske povedi i Muslima iz Kine to je lav,fajter
E moj Susicu, sad ti valja pojest g...a koja si i...rao nepozivanjem Muslimovica. Sad ce tek da bude cirkus, mada smo navikli od Papeta dvostruke kriterije-sjetite se utakmice sa Meksikom, kaznjava Begovica i Ibricica sto nisu dosli (ko fol moraju svi doc, hocu najjaci sastav, bla bla bal) a Dzeki da dozvolu da preskoci tu utakmicu.
SAMO SE BUDALA MOZE ODRECI MISKETA UBJEDLJIVO NAJBOLJEG IGRACA BIH. PAPE JE TO DO SAD NEKOLIKO PUTA POKUSAVAO, STAVLJAJUCIGA NA KLUPU ZA REZERVE STO MU SE UVJEK VRACALO KAO BUMERANG U NEGATIVNOM SMISLU. MISKE JE MOZAK I PRAVI VODJA REPKE. DZEKO JE SAMO STRIJELAC KOJEM NEKO MORA PRIREDITI SANSE, DOK MISKE I DODAJE/ ASISTIRA A I DAJE GOLOVE! SAD KAD JE BRAZIL NA KORAK NE SMIJE BITI HAZARDERSKIH POTEZA KAO STO BI BIO IZOSTAVLJANJE MISKETA.
Ne zvati igrača koji je x puta svojim potezima rjesavao utakmice . . . to može samo idiot. A druga stvar, je to da ovaj mamak to nije zasluzio. Učestvovao je u kvalifikacijama, i pošteno bi bilo da ako odemo u Brazil, ide i on. Sve ostalo nije vrijedno komentara. MISKE CAR !
Bilo bi mu bolje da sa našim penzionerima sijedi na klupi,nego što ide u daleku Kinu da isto to čini!
nisam to htio reci...mnogi govore da je Kina daleko?! je li blize 6500 km ili 11000km? zar to nije glup izgovor da se igrac otpise. ja vec objasni da igraci mogu prelaziti i 11-12 hiljada kilometara za nacionalni tim,znaci daljina NIJE problem.Pape treba biti iskren pa reci nevaljaju ni Miske i Zlatan,ne trebaju vise,stari,spori,svadjaju se sa mnom itd...a ne gluposti,cuj daleko KIna.A osim toga,Miske nije Messi ,ali je NAS i jedan od najboljih medju nama,bas ko Messi medju Argentincima.da je argentinski selektor opicen ko nas i on ne bi zvao Messija,hej ba dje je Barcelona 10440 km od Buenos Airesa,to je ba daleko,da nekog iz ekvadorske,papa nove gvinajanske lige,hej ba Spanija je daleko..
Kina=Engleska,Mesi=Misimović To si htjeo rec?
Nek Zove Husejinovica. Moze ga dostojno zamijeniti.
Najveca sramota za citavu reprezentaciju a i zemlju bi bila da se Miske ne pozove na bilo koju id dolazecih utakmica. A da ne pricamo kolika steta...
Istina on reprezentaciji Bosne i Hercegovine, o sukobu Misimovića i Sušića http://tinyurl.com/b9o2ap2
buenos aires-manchester = 11.000 km peking-sarajevo =6.500 km kad selektoru argentine messi, tevez i aguero nisu daleko 11000 kilometara,onda ni papetu miske i zlatan nisu daleko pisljivih 6500 kilometara.daljina nije dovoljno dobar izgovor da se neki igraci ne zovu po automatizmu
jedino se uzdat u papetov ''obraz'' ne bi mu bilo prvi put da pogazi svoju rijec ,tipicno ljakanski, pa da ga pozove. A posebno me impresionira cinjenica da ce hamal izgurat' kvalifikacije sa dva napadaca. Pa glava zaboli kad vidis da ubacuje Ibricica i Medunjanina u spic pored zivih i zdravih Muslimovica, Seferovića,Zeca...
ZVIJEZDAN MISIMOVIC #10 NAJBOLJI ASISTENT U BUNDESLIGI IKADA 70 SELEKCIJA (REKORD) 25 GOLOVA ..
Bolji vam je nadimak Strumfovi nego kakvi zmajevi... ni z od zmaja... vi ste Strumfici i Strumfete...
Nema veze mi u laboratoriju smo prije njegovog odlaska rekli Misketu da izd_rka u epruvetu pa cemo ga akobogda klonirat,znaci cemu briga.