Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ima mobitle izmedju sisa
nebi silazio s nje eftu dana.
navijam za ganu.
Poder\'o bi\' je ko Argentina Smrdiju sa strane iznutra, iz kornera, iz auta, iz slobodnog, iz penala a i voleja.
Za sve ljubitelje ove drolje http://www.apimages.com/OneUp.aspx?st=k&kw=paraguay&showact=results&sort=creationdatelower:reversealphabetical&intv=1y&sh=10&kwstyle=and&adte=1276577643&pagez=60&cfasstyle=AND&rids=275451c74e0244db82999717b7554598&dbm=PThirtyDay&page=1&xslt=1
Bogec te yebal kak si ludi....lol
Srbi imaju stadion ispod nivoa mora, pa sta. Samo smrdi, al smrde i srbi, pa sta.
peruanci imaju stadion iznad 4500, cak i na 5000 ;)
Što bi reko moj dedo.Dobra je nema šta.Da je moja nikad stadiona ne bi vidjela.Sjećam se prije 8 godina na Koševu kad levat dovede saftali-strukiranu-sisatu a rasnu guzaru...ma cijeli zapad je skandirao daj je ovamo.Konta levat gdje dovedoh mesinu među gladne kerove.
citaoci sax-a zagorili ili se meni cini pa sve sto ima dvoje noge sisu i kosu im dobro derali bi Ne lazem da ova nije dobra, odlicna je ali fakat precerujete!
ce biti Svjetski Prvak. Hocemol se kladit?
Ja kakva razvijena pluca ima ova crnka,hoce mi prangija prsnut
ovo je p i c k a,...... nije ko oni bosnjaci.
ova navija za zvjezdu, hehe
jest dobra