Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće, u najljepšem dresu ZMAJEVA, dresu BiH.
Joj Ante ti ko papagaj, vazda isto lupetaš. A koji je to Hercegovac dobrovoljno obukao dres BIH? Košarkaš Barać? Tenisač Čilić? Jedno 20-ak nogometaša? Kako to da je jedan Hrgović iz Sinja htio da zaigra za BiH?? Neko ga silio? De ne laprdaj više Gospe ti!
Izet se je opredijelio,za Švicarsku,kršćansku,katoličku,ako hoćete Hrvatsku repku...jel tako AnteToni???I treba igrat za repku države,koja je referendumom zabranila podizanje minareta,jel tako Ante???Jel to tako ili nije?
Svima koji su porijeklom Bosanci i Hercegovci i imaju kvalitet i potencijal i koji osjecaju Bosnu i Hercegovinu kao svoju domovinu su uvijek dobrodosli u sve reprezentacije nase zemlje! To sto se neki koji nas dave svojim maloumnim nacionalistickim komentarima stide cinjenice da su i oni Bosanci i Hercegovci njima neka sluzi na cast. Uzalud vam trud sviraci!!!
Mah, ovo je cista novinarska patka. Sead Hajrovic NEMA KLUBA i nema ni TRZISNU vrijednost kao fudbaler, a i dok je igrao u Arsenalu, igrao je za AMATERE Arsenala (kako Englezi kazu: "REZERVE") i on jos nije ni NA VIDIKU za "A" repku. Izet je solidna klasa igraca, mada nije nista poebno, ali ima potencijal da se razvija i u svakom slucaju nam treba KRILO ko komad hljeba, zato je najbolje za sve da se ustali u reprezentaciji, mada sumnjam da ce ga Pape zvati cak i da sredi papire... trebao je na papire ranije misliti, do sad bi bio STANDARDAN i omiljen kod navijaca, a ovako....... e moj Izete
@Ante Što idu naši radit u Švicu? Pa,vjuruju pričama o demokraciji,o boljem životu na zapadu...ma na kraju krajeva,većina jih radi posao,koji ovdje od neke sramote ili ega ne bi ni radili...pa kako da ja idem u isprdak od Švice,Slovenije,Austrije...pored Bosne i Hercegovine,meni jedne i jedine domovine,tamo ne spadam,a ti zapadnjaci nam redovno donose nesreću,počev više od tisuć ljeta nazad...Rimski Papa i njega vojska...nema sreće po Bosnu sa njih strane...samo progon,pogrom,žrtve i falsifikovanje istine...pogledaj svoju zrcalnu sliku na www.***...
Evo kako razmišljaju mentori AnteToniPandže.Mo Okupatori i jezikom zapišavaju osvojeni teritorij Tako išarana i okupatorsko etnički brojnija, autohtohno nacionalno hrvatski i katoličko vjerski malobrojnija, za obranu kao neka etnička zajednica uvijek slabija, budući je kao takvu ostavštinu iza agresora gotovo više nitko, niti ostatci okupatora ni okupirani narod nije smatrao svojom istinskom domovinom. Autohtohni bosanskohercegovački narod, Hrvati, nisu je mogli nikako prihvatiti potpuno svojom jer na mnogim njezinim područjima više ih, zbog progona, ubijanja i etničkog čišćenja, nije bilo, agresori Muslimani i Srbi nisu je prihvaćali svojom domovinom jer su se uvijek vezali za svoje okupatorske domovine, Srbiju i Tursku. A to je pak uvijek bivao razlog ponovnoga „gašenja svjetla“ u „prokletoj avliji“ i međusobnog ubijanja.
Za Antu i ostale Bosanomrzce...dobro su vas odgojili razni portali,kojima je dozvoljen rad...jučer sam bio na nekom...Hercegbosna.org...ili nešto slično...tDathEdrt,je odgojen na tom portalu...i onda stignu takvi na portal poput klix-a,i liječe svoje frustracije,protiv tzv Turaka,a Turaka nigdje nema,osim po Ambasadama i konzulatima Turske....
Mene SDA odgojio,ti komunistički banditi??? Pa pišam ja po njima,tu nema ljudi...mene su moji roditelji odgojili,bez stranačke pripadnosti,to prezirem iz dna duše...ne pričaj na pamet,i nemoj se zanosit glupostima da je HDZ stvorio nešto,osim punih džepova svojoj vlasteli,baš kao i ostali...Hebeni bleso,pojma nemaš...koja država u okruženju ima preko 20 hidro i termoelektrana,i 3 elektroprivrede...srpsku,hrvatsku i elektroprivredu BiH...jesi se upitao zašto...pa da lakše kradu....
Pa ovaj momak pola godine ne igra nigdje. Sjećam se da je otišao iz Arsenala a od tada nisam čuo da ima klub a mi ga toliko dižemo u nebesa.
Ma obojica nevaljaju pet para... sta ste se vise oko njih svezali, ovo nema nigdje u nekoj ozbiljnoj drzavi, da fudbalski savez prosi za dva igraca koja jedva da odigraju 90 minuta u Engleskoh trecoj ligi. Pa brate ako je doslo na taj nivo onda u BiH ligi imas igraca koji su bolji od njih, ali izgleda zec lezi negdje drugo, ili neko uzima masnu prozviziju ili je rijec o klasicnom BiH sistemu ko pozna koga i ko kome moze da sta ucini ...
Izet igra u Grashoppersu, to je prva švicarska liga i bore se za ulaz u grupnu fazu LP. Švicarska liga je 2 svjetlosne godine iznad naše fildžan preimier lige. Na njima neće niko uzet novce jer su im menadžeri u Švicarskoj. Ne lupetaj opet.
Govorim o Bih savezu ne o svicarskom.
@Ante bosanski katolici i pravoslavci "pa nece da igraju za BIH pored ovih doslja, zbog kojih postaje jasno u sta se pretvara repka BIH." Nije tacno!! Nego ti tvoji nece da igraju za zemlju u kojoj su rodjeni pa moramo traziti ljude koji su rodjeni i zive u nekoj drugoj drzavi da popune mjesto.
BRAVO ANTE NEKA SI IM REKO, SAMO GLUP MOZES BIT I NAVIJAT ZA BOSNJACKU REPKU. HOCEMO REPREZENTACIIJU HERCEG BOSNE.
Hahaha, stavi taj svoj post na T-shirt pa prohodaj Grudama i Širokim! Bićeš glavni frajer! Hahaha.
Postajete dosadni s ovom dvojicom ;)