Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje navijaju od Manijaka ;)
Kitaru spusti se malo na zemlju,mi kad smo dominirali ligom i titule nizali,bili ste u rupama,osvojite jednu titulu i odmah ste najbolji,znam da imas kompleks od manijaka ;)
Svaka ljudima čast! na putu od trnja do zvijezda ako se tako može nazvati Premier liga!! Pitari im žele doborošlicu u Premier ligu... Lijepo je vidjeti kada ljudi vole i bodre svoj klub..
Kmeee kmeeee, kmeee, ocigledno nisi pratio Premier ligu i kako je Sarajevo osvojilo titulu... Pljuc, pljuc... i opet pljuc!
SVAKA CAST DJECKI NA ULAZKU U PREMIJER LIGU
kakvi čobani...hahahaah
Kljucni momenat na 5:30... Hahahah.
bravo. barem imaju tribinu!
dobre traveeee za napasat kraveee...
Preseravanje !
E svasta !!!
Supci iz doboj