Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lik55555555 izvini prijo ali po meni je ulazak Hajduka u grupnu fazu Lige Europe 2010/2011 svojevrstan uspjeh... jer budimo iskreni nikome u BiH to nije pošlo za "nogom" još od rata. Ipak je Hajduk ušao u grupu sa Zenitom, Anderlechtom i AEK-om pobijedivši u pretkolu Dinamo Bukurešt i Unireu. Ne treba zaboraviti ni 2012-tu i pobjedu protiv Intera u Italiji 2:0 za Hajduk... Sve su to meni neki ne baš velebni ali ipak uspjesi..
@lik55555555 ma jeste prijatelju, to sve stoji ali ipak makar vidim neki tračak svjetlosti na kraju tunela... nakon ovoga po prvi puta vidim neku budućnost nakon godina i godina mraka tj. godina Joška Svaguše, Željka Keruma, Igora Štimca i drugih koji su koštali Hajduka više nego što će Torcida sa svojim bakljadama još idućih 20 godina...
Ivan Debilov
JA TE VOLIM JA TE VOLIM HAJDUCEEEEEEE
Da života imam dva ja bi njemu oba da!!! Torcida Spinut!
Napokon je postalo i javno. Klošari postavljeni od udbe preuzeli klub. Početak kraja.....
...mamići ko tumor.
@lik55555555 ...onda se izvinjavam.
@lik55555555 ...istini za volju, prva konstatacija vrijedi čak i da ovaj zoran nije onaj zoran.
Imena na dresu, a pare kod obitelji Mamić, koja godinama upravlja nogometnim zbivanjima u RH, sve kroz papire i za neke bile, dirljivo, nema šta.
@vlado.nine Isto što ni općina Grude i Pogana Vlaka nemaju isti naziv, e moj škutore, Matan i Šunje su davno opjevani, a jebaše i Šaloma.
I braća Mamić su iz Bjelovara, tamo su rođeni gospodine, ali svi ti Mamić i njihova loza vode porjeklo iz jednog malog sela u općini Grude, mislim da se zove Pogana Vlaka, a u neposrednoj blizini se kojim slučajem rodio i dugogodišnji Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić či je susjed i profesor Ljubo Jurčić. Gospodine samo nekad pogledajte nenadmašne " PROSIJAKE I SINOVE ", Matan, Šunje, Škiljo iz Gvozda, zajebaše sud, diktivu, jevreja Šaloma, a u novije vrijeme HYPO BANKU.
KAPA DOLE BILI