'Borit ćemo se u Zagrebu kao luđaci'
0
Hiddink: Modrić nas je uništio
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajdete sad opet paradirajte sa turskim zastavama mamlazi.
Hrvatska pobijedila 70 milijuna turaka,usred turske...što reći? koju poruku poslati? U BOJ U BOJ ZA NAROD SVOJ!!!!!!!!!!!
Objesi se onda i nemoj nas vise smarati nepotrebnim komentarima... Odojce jadno...
Iako znam da je ono bila manjina što su s lavili pobjedu Turske 2008.zbog njih će u utorak patit i Bosna i Turska (iako navijam za BiH nisam osvetoljubiv).
Ja sam hrvat...i volim hrvatsku mrzim bosnu,nemam cak ni osobnu ni bh Putovnicu ,jako sam isfrustriran,navijam za hrvatsku a mrzim bosnu i hercegovinu.nemam ni osobnu bosansku a kamo li bh putovnicu.ako odem u hrvatsku ,tamo me mrze jer sam bosanac a imam sve hrvatske papire,i opet se vracam ,istraumiran u BIH koju mrzim..idem preko viteza,necu preko sarajeva ,,i dodjem u kresevo ,i opet mi sve nekako bezveze radim u Kresevu u skladistu ,istovaram cigle i betosnke elemente,placa 250 maraka..nije lose ima se moze se..ustvari neznam ni tko sam ja? to vam je najgore uh kad neznate ko ste,,nekad kazem hiljada izleti mi pa mi krivo i taj dan se lose osjecam umjesto da kazem tisuca i tako u krug...ovo mi je bas nekakoza samoubistvo iz zasjede ,jos ova jesen uh tuzno tuzno ..ko sam ja,,ko ce me priznati? mrzim bosnu a hrvatska me nece,,samo me se sjete kad su izbori ....
Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! Nikada nećemo zaboraviti muslimansko slavlje u BiH nakon nesretnog poraza na Euru 2008! Turskoj se upravo svetimo, a nadam se da će doći i BiH na red, ali nekom drugom prilikom, jer ćete ispasti od Portugala. U BOJ, U BOJ, ZA NAROD SVOJ!!!
Nije 100.000 Bošnjaka 2008.skandiralo po ulicama Sarajeva sa turskim zastavama nego neka šaka jada od kojih je dobar dio bio i pravih Turaka koji tamo žive, studiraju, rade... Raspitao sam se i ne govorim bezveze. Ono što se u Mostaru dešava mi nikad neće biti jasno (WTF?) i čemu gađanje policije jučer kamenjem? Ako navijate za Hrvatsku, nemojte je sramotiti svojim primitivnim ponašanjem. Tako se Hrvati ne ponašaju, tako se ponašaju obični huligani i primitivci kojih ima posvuda na žalost. Pozdrav.
Grozni komentari...Ti \"Hrvat\" ili si neko degenerično dijete koje ni majka nije voljela ili imaš poneki drugi problem. Ljudi, pa radi se o nogometu...izrazi poput \"silovali\" ovdje nemaju mjesta. Čestitajte jedni drugima na dobrim utakmicama i to je to. Ako Bog da i Hrvatska i BiH na EURU. Radije ću gledati Džeku nego onog Ronalda. Vrijeme je za nova lica.
bosnje nece vidjeti Poljske i Ukrajine....dobro, njihove zene hoce,jer ćemo ih poslati tamo da se ku--r--v--a--ju i dizu moral našim i igračima ostalih reprezentacija.a bosnjo će opet u Slavoniju da čuva ovce i krave ili u Dalmaciju da radi na bauštelu....evo,imam prijedlog da svi dodjete u Makarsku i zajedno s nama navijate za reprezentaciju vasih predaka.ali,nemojte nositi pastete,krompir,luk,tepsiju pite kao sto to imate obicaj kad dolazite na naš Jadran
@ hrvat Svejedno bezbeli Turci i mi Bosnje smo braca..nije sala 500 godina u jednoj Imperiji..I zapamti da cemo mi vas izbacit s ove planete kad to je nasa stvar...
tvoja mama je igrala kao 12 igrac poslije utakmice... kazu vatrena je bila kao nikad dosad! svaka joj pohvala dobro nam je digla moral! poz iz Drevnog grada Atine
Ako kojim slucajem ne daj boze bosna ne prodje ,opet ci cu sa drustvom iz Slavonije da bodrim Cro reprezentaciju vec smo se dogovorili . A Turcima vise strece u izboru selektora .
Cini mi se da sam jedini koji je sretan sto je Hrvatska prakticki osigurala nastup, a istovremeno se nadam da ce se Bosna i Hercegovina veseliti u Portugalu.
to je dokaz Hrvatiči koliko vam je bosna u srcu dovoljno da budete na svim našim bosanskim portalima i nemožeš mi dokazati da ti nije stalo jer dok si na ovoj stranici tvoje pretvaranje i provociranje je otkriveno HM BOLJI NEKA POBIJEDI ALI NARAVNO DA BIH VOLIO DA TO BUDU NAŠA BRAČA A I VAŠA JER TO ZNAJU NAJBOLJE VAŠE MAME
@Rvat idi u Banja Luku i reci da je to BiH,toliko o tvojoj državi!
Ma ti nas ne možeš smisliti jer živiš u tuđoj državi,i da živiš u HR znao bi da je BiH država..nego živiš u čumezu nekom pa ti slobodno govori da je ona što god..svakako se takvi ko ti ne pitaju ništa...
Na tvoju žalost,nisam dijasporac i ne živim u toj tvorevini koju vi još uvijek uporno nazivate BiH,a ona vec odavno ne postoji!Živim u Hrvatskoj,istoj u koju vi dolazite ilegalno zarađivati za kruh,a po njoj pljujete i zato vas ne mogu smisliti!