Trener Bayerna pun vjere u sebe
52
Heynckes: E, sada nam dajte Real
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akobogda Bajern neče ispustit istorisku šansu da igra finale LP pred svojom publikom na svom stadionu pa da i osvoji napokon tu petu titulu pa onda piješačenje iz Bugojna do Minhena kroz pet zemalja za osvojenih pet titula LP u čast Bajerna maksuz selam -pozdrav Vahid Bugojno
to oko ima da ih karamo ,
who is heynckes
Valjda bi Mourinho trebao reci: E sad nam dajte bayern, ovom Svabi napelo se gov.no pa misli da je srce. Mourinho ce ih razbiti k\'o dijete zvechku, zivi bili pa vidjeli.
To Ejupe Srbine!
Ma ima Borusija do zuba da razbija Bajern slijedece sezone, znaju ovi u Minhenu i zasto, Marko Reus najbolji mladi igrac Njemacke u zadnjih 20 godina ih je natakario i potpisao za Borusiju, zbog toga je Uli bio crven ko paprika jedno 10 dana, e Uli moj ne trce igraci vise prema Minhenu kao prije, a Bajernu nije uspio pakleni plan da pokupuje jos prosle sezone ponajbolje igrace Borusije, kako to Bajern inace uvijek i radi....zahvaljujuci Borusiji Bundesliga je napokon postala zanimljiva......naprijed Real, naprijed Barselona....posamarajte ove napuhane iz Minhena, dodzu u finale protiv Intera i kaz ,, mi smo favoriri ,, a do finala cak 4 poraza i golova iz ofsajda od 7 metara a Inter bez poraza u finale.......kako ih je Murinjo tada natakario tako ce i opet!!!...ako njemu ne uspije sredit ce to Barselona bez problema!
La Bestia Negra Pa ja, nije navijace Reala dzaba strah. Ipak, Robben jos nije zavrsio sa Realom duzan im je dati jedan gol iz osvete. Real usutkao Nou Camp, vrijeme je da Bayern usutka i Santiago Bernabeu. Vjerujem da igraci Bayerna nece tek tako odustati od ideje da igraju na svom stadionu. Fiorentina i Manchester su vec vidjeli kako je primiti gol u zadnjim minutama a i Real bi mogao da osjeti po drugi put. Zapamtite, u zadnjih 30 minuta igre Bayern uvijek upali Turbo mode ako to tad ne prime gol onda mozda mogu proci.
razbit ce ih real ko beba zvecku..nikako da shvate da nisu dorasli da dobiju najbolje timove
Hamush, sine, mojne da te čika Kloppo k.u.r.c.e.m. po obrazima prešamara ko Siniša Vuco neku kur.avu..
..raja Bajern uzima CL sta vam je .. pa nema mocnijeg kluba BAAAAYERN ....BAAAYERN a final eidem gledat u alliaz-areni ..ako bog da..
@Jurgen Klopp .. kao prvo imas zute zube ko dukate i smrdi ti iz usta ko iz lovacke torbe.. a rugo sta si se vazdigo .. uzeli 2 puta zaredom njemacko prvenstvo i vec biste se htjeli mjerit sa Bajernom ? HAHAHAH !!! stvarno ste smjesni misevi mali .. internacionalno ste niko i nista.. a u pokalu cete dobit sta ste zasluzili samo cekaj....
I ja mislim da moze dobiti Real i o sa tri gola razlike. Bolji su, puno bolji i pravi suparnici pitpulskim realovcima.
je covjek donio sugavom realu naslov prvaka europe nakon 33 godine a onda su u realovom stilu otjerali ga, bas kao sto je cmarinho otjerao raula, e sad covjek ima imperativ da pocijepa real i ja mislim da ce ih bayern oderati kao vola u kupus i idemo cmarinho pognute glave XD
hahahah ja ove budale.......... strah je cudo.....
pa i jesmo bolji \'ta će Real ja mu kroz noge probaciv\'o...
Sretno!!
Jadovi jadni, vi navijaci Reala...Pohasili se protiv isto tako jadne Barcelone, glumci i milioni i milijarde...Nema tu umjetnosti fudbalske kakvu je Real nekada krojio. Vjerujem da ce Bayern proci ove manekene i zacepit vam svima usta ! Stoko !