Trener Bayerna pun vjere u sebe
52

Heynckes: E, sada nam dajte Real

Totalsport
U srijedu će, na Santiago Bernabeu, nogometaši Real Madrida i Bayerna odigrati uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka.

U prvoj je utakmici bavarska ekipa stekla prednost od 2-1, tako da će uzvratna utakmica biti itekako otvorena, a pitanje ukupnog pobjednika vjerojatno neizvjesno do samog kraja.

I dok se Real silno napumpao samopouzdanjem pobjedom 2-1 u El Clasicu protiv Barcelone, čime je došao sasvim blizu osvajanja naslova prvaka Španije, Bayern je ovog vikenda i definitivno izgubio šansu za prestizanjem Borussije iz Dortmunda u Bundesligi, ali je ipak uspješno obavio svoj dio posla u Bremenu, pobjedom protiv Werdera 2-1.

"E, sada nam dajte Real", pun vjere u sebe i svoje nogometaše je rekao trener Bayerna Jupp Heynckes.

"Moji nogometaši i ja imamo potpunu vjeru da možemo proći Real. Znam da moja ekipa može baš svakom suparniku na strani zabiti pogodak, pa tako razmišljam i prije utakmice kod Reala. Iznimno sam zadovoljan kako moja ekipa reagira i igra na ovom kraju sezone, makar je stvarno teško baš svaki put pravilno reagirati u ritmu kada igrate svaka tri-četiri dana. Zbilja sam optimističan prije puta u Madrid", završio je Heynckes.