Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ste vi nesto pogresno skontali i preveli. On bi sad po vasem clanku trebao vratiti Arapima 137 miliona eura da bi ga pustili da igra u Ajaxu za 4 miliona. Ugovor ima potpisan sigurno je se i klub zastitio od ovakvih poteza.
Hah, Saudija. Ugled i standard u punom smislu riječi pare ne kupuju, jer su u zapadnjačkim očima beduini kojima uspijevaju dobro 'utopiti' svoje proizvode. Sa druge strane, njihova izdajnička i otpadnička politika, među muslimanima im je zabetonirala neslavnu poziciju. Ni tamo, ni 'vamo.
ma tamo samo kompleksaš Ronaldo može igrati da se priča da je zabio 50 golova
Ja budale braco moja mila, za te pare pi dubio na glavi, u pustinjskom pijesku, na plus 40 do 2026
Prpa malo zbog sukoba
Nije u šoldima sve.
ovog lika kritikovale lgbt zajednice ,sto je otiso u arabiju igrat i odma noga nazad.Koliko je jak taj gej lobi , dno dna .Hajde ti u evropu nazad, gdje je normalno da ti kcerku ziogu s 11 godina ili da ti ženi ker liže mindju.
Jeste, bas je gej loby kriv za ovaj potez. Gej lobi je jedino kriv sto ti nisu mamu ili tatu preveli na svoju stranu da se ti ne rodis.
Svi samo lete za parama ljudska pohlepa.Pa ako nisi zaradio sa 33 godine jbg.
Zaletio se za parama, a sad vidio da nije ipak vrijedno para tamo živit!!
A, sta to fali tamo zivjeti? Nema kriminala, bluda i korupcije…. To njima smeta, ne mogu alkohol piti i zavoditi tinejdzerice po klubovima… To je do njih
Sta si ocekivao?