Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 10-ak godina grad Madrid je otkupio od Reala trening centar za 550 milijuna eura. Toliko je iznosio dug Reala. Tim novcem Real je pokrio dug, a već sljedeće godine grad Madrid prodaje nazad Realu trening centar za simboličan iznos od 1 eura. O toj temi je pričao i Beckenbauer koji je prozivao Angelu Merkel zašto Njemačka pomaže Španjolskoj koja je upala u recesiju kada
Španjolska država tim novcima sanira financijske dugove Reala. Real nije najodvrataniji klub na svijetu samo zbog suđenja nego i zbog ovih "sporednih" stvari..
Zato će Ronaldo biti zapamćen do kraja svijeta, a tebe ce se rijetko ko sjećati za koju godinu.
hahahahah salah za ovog izmislio fudbal, u njegovoj najboljoj sezoni ima stats kao salah u najlosijoj..