Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao prvo poluvrijeme..Onda je parlamentarna vecina presudila da se gledaju "Zvezde Granda"... Stream majka!
Moj Nedime,Jel ti sta dodje Amir Halilovic? ;D
Dodje mu on sam sebi :)
Igra glavom - savrsenstvo. Inace, teska utakmica, odlican protivnik i najvaznije i dalje je Real u trci za titulu!
Odlicna utakmica,Sevilla opasna,Real odlican,ko navijac Barce navijao sam za Sevillu al Real je prejak...ne vidim da im Juve moze bilo sta uradit u polufinalu...sve u svemu bice yebena zadnja tri kola :)
I ja sam danas navijao za Cordobu :))) Reala su povrede poprilicno uzdrmale, jos uvijek su dva nivoa od one igre iz prvog dijela sezone. Imao je Real srece sa zri***m iako se ne smije potcijeniti Juventus!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da mi je samo vidjeti koja svjetska kladionica daje recimo vise od 7 golova ponudu.. zadnjih 6 kola Barselona dade 20 golova!!!!!! i zna se da ce atletiko i barsa neriejseno i real sve pobjede do kraja i uspsotavice se bolja go razlika moje vidjenje svega.. neko i ovdje štima rezultate, kao i u italiji.. kad bude 1:1 u italiji svi kazu: golijada!! kako se blizi kraj po 4-5 golova... onaj sa 17 mejsta odjednom pobjedi.. barsa imal niz 11 pobjeda i izguib kod kuce od haman alemrije! ko je tu digao lovu?
glaj ovih barsinih bogalja ronaldo dao het trik znaci mesi je bolji kakvi ste vi kreteni mene boli
Kao navijac Barce mislim da ce Barca ipak uzeti titulu u Primeri, isto tako mislim da Real uzima ligu prvaka. Realu ce biti teze protiv Valencie nego protiv Seville.. Valencia je cak pobijedila Real kuci i to vrlo sigurno dok je protiv Barce izgubila obe tekme, mada po meni su zasluzili bod u obe tekme. Sto se tice lige prvaka, Real mi je nekako sigurniji u jednoj tekmi, da je polufinale i dvomec, to bi bila druga prica. I ona pobjeda 2:1 je bila na guzove nekako, da je malo vise Real imao srece u prvom poluvremenu dobio bi to Real. Ali hajde ostaje da se vidi, bez uvrede Juventusovci i Bajernovci :)).. Mislim da je za vas ove sezone to prevelik zalogaj. Pozz
hehe.. sviđa mi se ovo sistematsko "trehanje" navijaca barcelone.. time da se govori da Bayernu nece biti lahko.. hehe.. Ipak mislim da Bayern nema sanse protiv Bacelone u ovoj formi, a Bayern bez Robbena, Riberija, Levandovskog, Alabe itd.. duga je lista.. ali nikad ne reci nikad..
A realno, ko je u najboljoj formi trenutno? Barca i Real, ako se neko nada da ce Atletico uzeti Barci bod neka prestane gledati Primeru, to ce biti tekma u jednom smjeru, s tim da ce mozda Atletico napraviti koju polupriliku, to je sve, primt ce 3 komada do 60-e minute i kraj price, ove ostale tekme necu ni da racunam. Mislim da ce rutinski i Barca i Real rijesiti polufinale LP, jer Bayern nije onaj Bayern sa Heyneckesom, mislim da ce se sloziti sa mnom i navijaci Bayerna, bez obzira bili tu Robben ili Ribery, Guardiolin sistem je reci cu "procitan", mozda ne za klubove tipa Frankfurt ili Leverkusen, ali za klubove poput Reala i Barce u ovoj formi je finale za njih nedostizno. A Realu dajem prednost u toj odlucujucoj tekmi prije svega zbog Ancelotija jer je previse iskusan za takve utakmice. Po meni najjaci trener svih vremena ;)
cuj ueafaadrid hahahah,kakav pokusaj katalonaca da se zaboravi ko je uoefalona hahah
Real i Barça ove sezone top!
Sramota za klix kako imaju olos i odpad od admina za sport jos niste objavili vijest da je juventus osvojio 4 uzastopnu titulu i 33 scudeto ili je admin shinterovac ?????
http://www.klix.ba/sport/nogomet/juventus-osigurao-jos-jedan-naslov-prvaka-italije/150502068 :))
Zna li neko ima li prijenos boksa na nekom tv kanalu osim NOVE tv ???
ocel se nac stream neki
Real je sila a Ronaldo mašina. najbolji igrač u povjesti kraljevskog kluba,a i nogometa uopste,iako je arogantan,bahat,bla bla. .al sto lik lopte igra ,znaci Bože...
Najjači protivnik do kraja sezone je pobjeđen, sve do kraja dobit, ako Barca kiksa idemo na vrh, al' realno gledajuči Barca jede pred sobom :O
Ako budu imali isti broj bodova?Ma Atletico je uvijek nezgodan,nece ni Realu biti lahko s Valencijom
Ja mislim da se gleda Međusobni duel, al' nemoj mi vjerovati, pa šta ako gradski rivalo odluče? Njima je važnije dobit Barcu nego išta, povečavaju šanse za Ligu Prvaka sljedeće sezone.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@charlie sheen pitanje je da li ce Barca slaviti titulu u opste tako ste svi sigurni u neke titule covjece nista niste osigurali polako ima jos utakmica fali vam mali kiks i da nista ne osvojite ko i prosle sezone
Golovi Sevilla Real Madrid 2:3 http://dai.ly/x2ouzi4
masina braco
Sasvim dobra igra Sevilje, ali nije ono što se očekivalo. Doduše ofanzivno su zadovoljili očekivanja, ali odbrana je kriva što nisu ni bod uzeli. Ljudi ih prebacuju ko djecu. Nadam se da Valencia neće pokleknuti pod pritiskom, ionako su više zaslužili 4. mjesto. Real je isto odigrao dobro, ali kada se čitavu tekmu forsira jedan igrač samo da bi zadovoljio statistiku ubije se neka volja za gledanjem. Trebali bi polahko mlađi da preuzimaju primat.
sreca pa u realu samo penaldo zabi,...inace bi bilo plakanja da mu je jos neko UKRAO gol
poglabas ga ti i nnjemu i meni jel ok
ok
gazija koji si ti glupan hahahahahahahaha
nemoj tako svome ocu,ja sam se znojio zbog tebe,stidi se nekulturni stvore ccc