Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom cityu prije bi ti neko dao zenu da je kresnes nego loptu pruzio, da Bog sacuva.
definitivno dzeko bolje igra kad u igri nije tevez
@ odmuke iskompleksirano,lazovsko,neobrazovano,djubre odkud ti uopste ideje za takve trvrdnje. Ja se nesta ne sjecam ni da se dzeko u wolfsburgu i reprezentaciji toliko cesto dodavao.
pa sad je bar jasno da im je bolje bez džekA jeste primjetili da se cjela premijer liga engleske zove BARCLAYS, po sanelinom mužiću....i haretovim ...pardon NAŠIM PARAMA IZ RATA hhahahahahhahhahahaah
Obrišel\' se šta, ha ha ha, ne mogu više kuckat od smijeha...
tevez jbm ti famelijuuuuuuuuuuuuuuuu argentinskuuuuu,,,,
Krenulo je i nas,Jeftinih virsli trazimo na veliko. Torpedo Hadisonska bb
Sve je u dure, zaklani je dobio par vaspitnih u sljedecoj utakmici ima da razvalim.
Samo pozrtvovano Dzeksone, golovi ce doci, mada ces haman morati otimati i od svojih igraca loptu da bi stagod mogao napraviti.
KAKO TI JE MAMICA?krmak
dani cojku loptu nije ti je mati rodila, usput da ti kazem reci mansiniju da kaze dzeki da ovaj prenese tebi da ti je pjer van hojdonk guzi zenu i da ce ti zapaliti kucu SPRZO SPRZENI!
.A.LAHA NE VOLIM ALI VOLIM DZEKU
Od svih 7 igraca na klupi Dzeko je najbolje sjedio....Ja gledao svojim ocima!!
hebote koja brzina brisanja komentara o IDOLU NACEIJE MUSLIMANA
MUSLIMANI ostavite DZEKU na miru.. hebote pa nije on jedini fudbaler na svjetu.. sto manje pritska na njega on ce bolje da igra .. ja mu zelim sve najbolje
on ima 30 miliona za to sto grije stolicu.Sta ti imas?
ho ho ho