Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj momak je u vecoj formi nego svi nasi napadaci u reprezentaciji. Nadam se da su sa Susicem otisli i njegovi izgovori sto nije zvao Mahmutovic-a i ostale. Vrijeme je vec davno doslo da Mahmutovic dobije poziv.
Punoo su nas mediji uzdigli, tako da mi mislimo za svakog igrača da je među najboljima u evropi. Šta je to Mahmutović poseban što igra u češkoj ligi? Ne može se mjerit sa Džekom, Ibiševićem, Đurićem.
Kakav djuric , pogodio jednom i sad kao da je bruce lee za sve . ne pretjerujte
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo majstore, ti i Đurić trebate da dobijete poziv. Prepast će se onda Džeko i Vedad jer dobivaju jaku konkurenciju, a ruku na srce dosad igrali dobro ili ne uvijek su bili u prvih 11 jer nismo imali druge opcije, plus Ivan Martić iz Verone, Zukanović, Arslanagić i Milošević iz Standarda u odbrani, Štilić i Vrančić u veznom redu, kao zamjene Begoviću Burić i Alomerović (drugi golman Borussia Dortmund) i eto odlične reprezentacije
Bravo mali, samo hladno bez emocija!!!
viktorija plzen je solidna ekpia. Skoro uvijek se nadju na veelkom takmicenju, bila to europa liga ili liga prvaka. I bilo bi odlicno da mahmutovic dobije poziv u repku, da malo potrese dzeku i ibisevica.
Susicu stoko zovi momka, ....a ja , nije vise susic trener
5 ili 6 golova u zadnjih 5 tekmi..
Sad cemo napravit od njeg Suareza, i odmah ga utrpat u prvih 11 u reprezentaciji
Kad su Slinu Svena utrpali i svi sute moze i ovaj momak. Daje golove konstantno, kad je Slino dao zadnji put neki gol?
Pa ja nisam rekao ni da treba bit u repki, a ni da ne treba,dat sansu je sasvim OK. Tinu nisam pominjao, ali mi od svakog naseg igraca pravimo igracine, a ustvari to su sve prosjecni igraci, pa kasnije padamo u tugu i vicemo kako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Đekica klupa, Mahmutović u špicu.
Repka !
jbg kad ne igras u hrvatskoj......
jedva cekam da luna.luna bilo sta komentarise da joj spucam minus
haviere i Besic je igrao u madjarskoj ligi pa je bio nas najbolji igrac na svjetskom prvenstvu, natupi u reprezentaciji prodaju igrace ;)