Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može Magath bez Bosančerosa u ekipi
braco je naš gigant. ima ligu prvaka sa bajernom DUBOKI NAKLON HASANE!
covjece sve vijesti se kopiraju worldnews.com.ba
sretan sam što je igrao i osvojio sve što se moglo osvojiti sa Bajernom za koji navijam a akobogda kad Bajern osvoji petu titulu u ligi prvak u tu čast pješačim iz Bosne do Minhena kroz pet zemalja za pet titula a u stadion ču uči sa Bracinim dresom što mi je ga poklonio sa autogramom prije nekoliko godina SRETNO BRACO A DUŠMANI NEKA SAMO BELJEZGAJU SRETTTTNOOOOO
bravo braco mozes ti i do 40-te igrat
Daj ljudi sta je ovo sad, hocu l\' potpisat il necu potpisat?
Za one koji neznaju braco se komotno moze nazvati legendom jer je postigao legendarni i historijski prvi pogodak za reprezentaciju BiH protiv Hrvatske u Bologni 1996...Uvijek je davao maksimum od sebe na utakmicama(jedna od mnogih fenomenalan centarsut Elviru Bolicu protiv Danaca kad nam je falilo sportske srece da se plasiramo na mundijal http://www.youtube.com/watch?v=3ufqH5u1-l8 ) Btw koliko se sjecam kad je Braco imao najbolje godine u Bayernu od 98\' do 2003-04 Bosna je vrvjela od dresova sa brojem 20 FC Bayerna... Nemojte tako...
hercegovac i u pedesetoj bolja dribla nego glupi bosančeros u 23.!
Od danas ne volim Wolfsburg,ciganska ekipa !
brazzooooooooooooo legendo
Wolfsburg komotno moze preci u premijer ligu BiH,sve nasi igraci :P
to hasane legendo, nas najbolji poslijeratni igrac definitivno!!!
ko je ovaj Salihamidzic???, nemam pojma... da to nije onaj sto ima najsrdacnije tekme u repki???
braco je legenda bh fudbala,dobar je i dzeko,barbarez,konjic,baljic,.puni smo zavidluka. ne treba se odricat svojih legendi.zato i nemamo drzavu jer ne znamo cijenit to sto imamo.
MOzete pricati za Hasana sta hocete ali covjej je kralj i za Dzeku i ostaje Dzkice. Kad ko dozivi njegove utakmice neka se javi a ovako svi vi kao i vasi pulene lagano se poklopite. Istina da nije kakva ljudina i za to mu jedan veliki minus ali medju nama, a pred drugim on mora i treba da bude nasa igracina kao sto i jeste.
Ovi dole sto laju na Salihamiredzica mog usamo da vam kazem nasem Hasetu niste dorasli da obrisete ni cipele a kamoli da nesto lajete na njeg Hase samo naprijed pusti ove salabajzere zavidne oni samo mog uda sjednu za kompijuter i da mlate po ovoj tastaturi ko maksim po diviziji a ti zna se gdje si i sta si i ko si samo naprijed Hase i sretno ti bilo gdje god bio.
HASAN SALIHAPIĆIĆ::::::::::::::::