Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostace tamo gdje jesr isto ko sto su ostali pjanic, medunjanin, salihovic, begovic, i da ne nabrajam dalje! bosanac voli svoju drzavu, a vi je prodajete...marko marin, bojan krkic...da ne nabrajam. sefer i dzeko ce biti najbolji napadacki tandem svijeta!!!
MOMAK SVAKA CAST SERIA A NIJE ZA BACIT! STO SE TICE REPREZENTACIJE NI ZA BOGA NE DOLAZI DA IGRAS ZA NAS!! OVDJE SU SAMO FAKINI I TEBE I JE SIGURNO NEKO NA SAVJETOVO DA NE DOLAZIS, OSTANI U SVICI IMACES PUNO VELIKI MOGUCNOSTI!
A Mirta lafa sto je odvalio.. Cim se udaras druze:-). Tebi Harise sretno i sve najbolje u karijeri i samo naprijed!
MAŠALA NOVI TALENTI SAMO PRISTIŽU I ŠTO JE JOŠ VAŽNIJE NAPREDUJU.@mitar RS JOŠ ĆEMO VIDJETI KO ĆE SE RASPASTI MAJMUNE srpski,BOLJE TI JE DA PROČITAŠ KREMANSKO PROROČANSTVO...AKO SMIJEŠ srpska P.I.Č.K.E.T.I.N.O
Pa imali kod nas kakav dobar odbrambeni igrac - nemozemo igrat sa 11 napadaca u PM.
Opet se HARIS GIGANT sastavio sa Ljiljanima ovaj put ljubicasti Fiorentinin ljiljan, Ah lijepe sudbine Na dresu Ljubicasti u srcu Zuti Ljiljan
Hare majstore, samo da znas da se iza ovih nickova sto su protiv tebe kriju c.e.t.n.i.c.i. koji zele zlo nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Bosna i Hercegovina nije sjajna zemlja, mnogo je toga propatila kao sto znas, ali je narod zeljan nekih pozitivnih stvari,zeljan radosti, a ti uz nase Zmajeve nam mozes puno radosti podariti, mozes biti heroj nacije,heroj svoje Bosne i Hercegovine. Pamet u glavu sinko i daako Bog da zaigraz sa nasu lijepu BiH ! ! !
dopune za mob preko fb http://www.facebook.com/group.php?gid=266052309755&ref=mf#/group.php?gid=266052309755&ref=mf
Neka tebe Harise tamo gdje si sada. A ako bas toliko volis svoju zemlju Bosnu nagovori nekog Svajcarca sa tvrdom glavom da igra za BiH u hrkljusu. BIH4EVER!
@dd bosanci - bošnjaci(bolje muslimani la et), bosanci -katolici, bosanci - pravoslavci itd. samo naprijed Harise!
izvini al sereš
MITRE! Moj zivot nebi imao smisao kad nebi znala gdje je moj dom ! Ko sam ja i sta sam ja ! Tako vi ne znate koja je vasa drzava,koji je vas dom,ko ste! Vi mislite da ste srbi,mozda su vasi preci porijeklom iz drzave Srbije,ali vi koji ste rodjeni na tlu ove zemlje,na kojem ste odrasli,pronasli ljubav i na koje ste donijeli svoju djecu,vi ste BOSNJACI-PRAVOSLAVCI ! Glavni grad drzave u kojoj zivite je prelijepi grad Sarajevo,ogroman grad sa mnostvom prelijepih zgrada i drzvanih institucija ! Drzava u kojoj zivite zove se BOSNA I HERCEGOVINA ! i u ovoj drzavi ne postoje srbi,hrvati i muslimani.. vec bosnjaci-muslimani,bosnjaci-pravoslavci i bosnjaci-katolici! Ovo je drzava u kojoj je vjera ogromna,mozda razlicita ali opet vjera ! A mi cemo,vjerovatno i Haris vjerovati da ce se za koju godinu igrati na nekom modernom stadionu,da ce Haris i Nemanja biti najbolji prijatelji,da ce na trbinama i dalje ostati onako civilizovana publika koja bodri i Edina i Nemanju i Miroslava !
.... i da dodam, ja voljem samo Srbe iz Republjike Srbske, a ne volem Srbe iz DRUGlH krajeva sveta, jer Tko nije iz moje Republjik serbske, taj i nije Seirbin, ma nemere on meni njako raaaajiiit..... JUH!
Ja naHvijam za Srbiju...... ...Ustvari, ja znate, ne navijam za Srbiju.... .... ja navijam protiv \'Rvatske i BiH (u jesu mi mrske, ne zna šooooo su tako mi mrske) ... ja sam pote\'koooo sa planine Ozren podno Lipca.... ja sam Mitar i nemam svojeg mozga, već ga ofozim iz Smrdije, a oni mi Kosovo Republiku posijaše Kolijevku, pa se nemam učem lilat.... ..... nije mi laHko.... ne zamjerite mi.... nije mi dobro .... mmmmoj pobro
http://de.netlog.com/HARIIIS/ Ovi cetalji ( ne Srbi ) neka pogledaj grb iznad glave ovog novog bosanskog bisera... pa ce im sve biti jasno... moze bosnjo iz bosne, al ne moze bosna iz bosnje...