Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vikenda a da Bosnjo ne zadrese mrezu od nekih Top- Evropskih liga! Danas Haris , sutra Edin , Miralem, Zlatan itd. Carevi su Majke mi !!!! I promijeni te naslov u EURO GOL MEDUNJANINA!!!!!
Kakav gol !!!!! Bravo Majstore!!!!! Trener Valladolida je budala sto mu ne daje vise sanse uvjek zadnjih 15 min. igra i skoro uvjek da gol. Bravo Sandzo Legendo!!!!
Uffff kakva GOLCINA! pa vi ste stvarno malo smotanii. stavite u naslov da je senzacionalan gol jer zaista jeste!
Bravo Brate samo rokaj. I za reprezentaciju Inshallah da das gol!
steta sto haris igra u klubu kojem bas i ne ide (pogledaj tabelu primere), ali dokazao je da je igracina. mlad i nadam se da ce njegove najbolje igre tek doci, i u repki i u klubu.
auuuuuuuuuuuuuuu kakva golčina...bravo majstore
\'\'Ovo je bio treći pogodak Harisa Medunjanina u ovoj sezoni.\'\' Samo da ukažem autoru na grešku, ovo je Medunjaninov četvrti (dakle, 4) pogodak u sezoni. Apelujem na ispravljanje greške. Hvala.
svaka cast Medo, povlacim sve sta sam pricao o tebi, majstor si 1 kroz 1
ouuuuuuuuuuuu..... 3, za 23 utakmice BRAVO!!!!!
I to kakav je haris dao gol lako je moguce da bude gol godine svaka cast......
neate pojma, 4 mu je ovo
ebem mu sve po spisku, pare mi odose zbog njega .....
Harise samo naprijed,PUCAJ IZ SVIH POZICIJA,ZAMISLI DA GAĐAŠ NEKOG ČETNIKA.
chestitke hariseeeeee!
sva cast sandzo