Karijeru nastavljaju u Češkoj
85
Haris Harba i Asim Zec potpisali za Hradec Kralove
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ODIN Bicemo slijepi dok ti Irfan i Dino ne poderu m.a.m.u, a onda kada dobijes brata ili seku cemo progledati od radosti!!!!!!!!!!!!
mladji brat Ermina Zeca...mozda i bolji od njega :D
Ko su ova dvojica i kakav je to klub?
Harise, ponosni smo na tebe
Asim Zec nasljednik Vedada Ibisevica
MANIJAK JEDI G O V N A !!!!!!!!!!
sretno harbi i zecu
hare sretno majstore..zasluzio si too ,samo naprijed !
Jooj od toliko dobrih klubova u CZ bas za ovaj tim sto jedva prezivi proslu sezonu ...
ajd momci donesite pare u Bosnu da svi budemo ponosni :) izvozimo domaci proizvod..
Bravo Harba majstore !!!! :)
Čudi me da pošteni i prepošteni Gracić nije objelodanio cifru....., nije to primjereno njemu hahahahaha..... Ja kluba i da ne kažem šta....., baš me interesuje za koga i za šta oni igraju...., ni publike, ni navijača, ni tradicije....., pametnije je Graciću i kompaniji bilo da su bacali pare u Slobodu, imali bi bar nešto, ovako???????
ZASTO, BRACO PO BOJI, PLISEK NIJE KUPIO NIKOG IZ NASE SVETINJE??? NEGO PARE DAJE GRACICU??? DOKLE CETE BITI SLIJEPI PORED OCIJU, BRACO PO BOJI??? DOKLE???