Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se marišite, to je dobro za zdravlje.
To su sve bre drukare i jajare iz Novog Beograda
To nisu navijači nego vlaški huligani
Vučko stari zvijezdaš,oa murija malo kasni 😁
Glupljih ljudi od navijaca nekog kluba nisam upoznao u životu
Četnička posla...
Nema vlaha dok ga Mujo ne napravi.
Al je Rezolucija o drugoj dzavi bitna....
Ovo se i kod nas desava samo nas ubise vijestima o Dodiku i Bliskom Istoku. Auto je prije par dana zapaljeno radi navijackog sukoba, sto ocito govori da su spremni na sve.
Šta kaže umor pred kraj rata, pa se otelo kontroli i desila se Srebrenca. To su ta srpska d e c a, srpska budućnost koja v e r u j e da su nebeski narod.
Mrš žvaljo balavi.
he da se ho e medjusobno poubijat, bi bila milina
Ovo je samo dio treninga, malo razgibavanje pred predstojece dogadjaje
Umjesto da Kosovo vraćaju oni jedni druge biju 🤣
Sta drugo očekivati od horde genocidasa ...sjeme im se zatrlo
To je taj srpski ili "velesrpki" narod.
kriza.. nema se vise koja drzava napasti pa se kokaju medjusobno
Pojedinci žele ovo u Sarajevu da bude kada igraju Sarajevo i Željo. Prije svih Amar Zulić koji je počeo i dovlačiti Zemunce ovamo, kao i BBB iz Zagreba. Ko će mu na put stati? Konačno je uhapšen zbog incidenta u SCC. Jel trebamo mi da postanemo Beograd, da mrtve glave padaju? Ali teško je cigiću Amaru to objasniti, niko od Zulića se nije borio u ArBiH ili MUP, otac mu cijeli rat držao kafanu na Ciglanama.
Bogte, fakat su divljaci