Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nadimak imas potpuno pravo sramota, a ovo i nije prvi clanak sa greskama, samo sto raja komentira sadrzaje da sto vise napisu bljuvotina i prikazu svoj primitivizam, a greske ma sta je to?
Nikad nisam zagledao u ove gramaticke greske ali ovo je fakat pretjerivanje. Ko ovo pishe ? 1. - Naslov Enke, prezime, pise se velikim prvim pocetnim slovom 2. - Naslov enkeovu, pravilno je Enke-ovu ili Enkeovu 3. Naslov u jednoj recenici 3 greske, Hannover je grad u Njemackoj, ali i fudbalski klub nosi isto ime. Naglasiti Fudbalski Klub.... 4. - Prva recenica teksta .....reprezentativnog gol,ana ? 5. - Prva recenica teksta opet i opet 2 greske u istoj, reprezentativnog gol,ana koji je oduzeo zivot. Ciji zivot ? Svoj, tudji ? Posto znamo da je sam sebi oduzeo taj isti, zar nebi trebalo tu sasvim slucajno postaviti \" sebi \", oduzeo SEBI zivot. Svasta... 6. Prvi zajednicki imaT ce u ponedeljak...imat ? Mozda imati a ne imaT, nismo u carsiji. Nema smisla....sto jest jest...
Fina gesta ovo bi trebalo ovako da bude