Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jer postoji Borussia Dortmund. pozdrav ;)
Ja ne kontam sta vi imate protiv navijaca Bayerna ? Bayern igra najbolje u Bundesligi i zasluzeno je na prvom mjestu, kakva je tu dilema ? Imaju dobre igrace, stadion, navijace, nisu u dugovima... Ja ne mrzim BvB, ali mi je drago kad izgube LOGIKA jer su najveci suparnici Bayernu. U ligi prvaka navijam za Schalke i BVB, za njemacke klubove, sta bih trebao za uefalonu ili halu da navijam ? Neein. A istina je da vas je sudija Boga mi pravo ostetio protiv HSVa, ali ne vrijedjajte vi Bayern i njegove navijace zbog jednog izroda.Jos jednom ponavljam, zasto ljudi ne vole Bayern the hell ? :D
Kod rezultata 2-1 zadnji igrac hamburga je trebao dobiti crveni karton nakon starta nad Reusom , to bi bio njihov drugi crveni na mecu i sigurno bi izjednacili ili preokrenuli.... sudija je imao dosta i krupnih i sitnih greski i uticao je na rezultat , ovo je vec druga kradja ove sezone prva protiv wolfsburga i sad protiv Hamburga ! to je 6 bodova ! Ne osporavam igru bayerna zasluzeno su na prvom mjestu ali pomoc sudija im nije potrebna mogu oni to i sami osvojiti ;) I usput ovi navijaci bayerna su kao mala djeca , raduju se svakom nasem porazu umjesto da cijene to sto smo sa malo para doveli vrhunske igrace i postali jedna sila u nogometu sa najboljim i najvjernijim navijacima ;)
K.o.nj.u gumeni prosle sezone su imali samo jedan penal i to u 18. kolu upravo protiv HSV-a i to pri rezultatu 3-0......a pretprosle su promasili tih 6 penala i pored toga opet bili prvaci....a vama Yayarcima je BVB zadnjih godina nabio tolike komplekse da se vise ne radujete pobjedama svog kluba nego samo pratite kad ce BVB izgubit da mozete s.v.r.s.a.v.a.t.....a g.u.z.i.t ce vas i u kupu budi siguran ;.)
Rafaelu van der vartu se sjetim supruge all day all night...
"Lewandowski dobio crveni start zbog grubog nasrtaja na suparničkog igrača" Ispravite to ....
tu su navijaci vjerni dortmundu nego sto si ti sam sebi . istina je druze da lani dortmund ima samo jedan penal ma kolko to ti osporavao . crveni nije bio za lewandovskog realno , hsvje trebao da ima dva crvena realno .pola ekipe dortmunda pod gripom igralo . a jos se u drijedu igra Ligra Prvaka i tu se utakmicu stedilo .. vidit cemo tvoj FCB u kupu do tad caoo
Joj gdje su oni dugogodisnji navijaci koji neznaju ni da im je ekipa prosle sezone fulila 6 penala zaredom pa pricaju da su dobili samo jedan penal. Gdje su sada da pricaju kako ce njihov prejaki klub da prestigne Bayern. Taman vam se vratio Sahin koji je 5 put bolji i jeftiniji od Martineza. Nemogu da vjerujem ko vas na,g,uz,i ko jeftine moldavke. Jel opet Bayern namjestio sudiju. Nije Lewandowski punim pokosio lika, jel tako. Kad vas jos raskrinkamo na vasem stadionu preglupog imena, ima da Gotze pocupa obrve ako ih uopste ima.